9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Италия – Сан Марино, прогноза (31.05.)

Италия – Сан Марино
Приятелска среща
Начало: сряда, 31 май 2017 г.
Стадион: Карло Кастелани, Емполи

Отбора на Италия приема в Емполи съседите си от Сан Марино в приятелска среща, в която „скуадрата“ ще изпробва няколко нови играчи преди началото на квалификациите за Мондиал 2018, когато на 11 юни стартират срещу Лихтенщайн. Преди началото на квалификациите Италия ще играят още една контрола срещу Уругвай на 7 юни.

Сан Марино трудно може да бъде някакъв измерител или „спаринг“ партньор във футбола. Отбора заема незавидното 204-то място в ранглистата на ФИФА, а последните им изяви са обичайно катастрофални. Отбора е в серия от пет поредни загуби в мачовете си от квалификациите за Световното, като за това време успяха да допуснат цели 23 гола.

Италия имат още малко време докато оформят окончателно отбора, който ще щурмува Мондиал 2018.  Вентура е подбрал сравнително млад състав за тази приятелска среща, като целта му е да запази основните футболисти за контролата с Уругвай и двубоя срещу Лихтенщайн. Сред избора на Вентура се отличават нападателя на Аталанта – Андрея Петаня и халфа на Сасуоло – Матео Политано, които ще се опитат да привлекат вниманието върху себе си.

Последният двубой между Италия и Сан Марино завърши с категорична победа за „адзурите“ с 4:0. Очакванията за предстоящият мач отново са същите, въпроса е с колко ще загубят Сан Марино.

Прогноза: Над 4,5 гола @ 1.75 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации