11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Каен – Марсилия, Франция, Лига 1 (19.01.2018)

Отборите на Каен и Олимпик Марсилия поставят началото на 22-рия кръг в „Лига 1“. Двубоят е на 19 януари, петък, от 21:45 часа в Каен.

Тимът на Каен се намира на десето място във временното класиране с актив от 27 точки, с една по-малко от заемащите осма и девета позиция отбори на Монпелие и Рен. Домакините спечелиха с 2:0 на терена на Бордо в междинния кръг, с което сложиха край на серията си от шест мача без успех в първенството. Въпреки тази лоша форма обаче Каен е само на четири точки от шестия Ница, така че при няколко поредни победи може да се промъкне в Топ 6. Възпитаниците на Патрис Гаранд загубиха с 0:1 от Лил при последното си домакинство като в три поредни срещи нямат успех. За последно те надиграха Бордо с 1:0 на 25 ноември, а сега имат труден мач срещу третия в таблицата Марсилия.

От доста години не бяхме виждали тимът на Марсилия да се бори за място в челото, но ето че през този сезон момчетата на Руди Гарсия изглеждат готови да влезнат в битката за място в Шампионска лига. Олимпик Марсилия надигра Страсбург с 2:0 във вторник за третата си поредна победа в лигата, с което задмина Монако в подреждането. Гостите са само на точка зад втория Лион и при успех в Каен ще изместят „хлапетата“. Марсилия спечели с 3:0 срещу Рен в последното си гостуване и има само две поражения в 11 визити този сезон.

Възпитаниците на Руди Гарсия със сигурност са наясно за възможността, която им се открива този сезон. Смятам, че тимът на Марсилия е по-класен от Каен и ще направи силен мач, за да вземе трите точки.

Прогноза: 2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации