6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Каен – Монако: прогнози и превю

Каен – Монако
Франция, Лига 1
Начало: неделя, 19 Март, 2017, 16:00
Стадион: „Мишел д’Орнано“, Кан

Домакините ще трябва спешно да започнат да попълват точковият си актив, в противен случай много скоро ще се окажат застрашени от изпадане. Това обаче може би ще почака този кръг, тъй като ще трябва да се изправят пред могъщият този сезон тим на Монако.

[maxbutton id=“27″ ]

Монако играят зашеметяващ футбол. Отбора е лидер във Френската лига 1, а по-рано през седмицата хвърлиха бомбата в Шампионска лига, където отстраниха по-пътя си Манчестър Сити. Монако е единственият френски представител в най-елитния турнир, като могат да се похвалят с цели шест гола в осминафиналите срещу един от топ отборите в лицето на Ман Сити.

Каен доскоро затрудняваха всеки един отбор в лигата у дома, но напоследък ситуацията в отбора е коренно различна. Отбора загуби в три от последните си четири домакински мача и едва ли ще успее да се спаси от мощния Монако.

Монако допуснаха само две загуби при гостуванията си този сезон, спечелвайки 28 от възможните 42 точки навън. По рано през сезона Монако победи с 2-1 Каен, и сега този резултат е напълно вероятно да се повтори.

Каен – Монако: прогнози

Несъмнено Монако имат както формата, така и потенциала да вкарат много голове срещу Каен, и макар на домакините това да не се харесва, трудно ще опазят мрежата си.

Препоръчителен залог: Монако и над 2,5 гола @ 2.37 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации