10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Каляри – Милан Прогноза (21.01.2018)

Милан гостува на Каляри в двубой от 21-вия кръг на италианското футболно първенство. Този мач на „Сардиния Арена“ ще се играе тази вечер от 19:00 часа наше време.

Предстоящата среща противопоставя два отбора от долната половина на класирането, което звучи малко срамно, когато един от съставите е Милан. „Росонерите“ са на 11-а позиция с 28 точки, но пък четири отбора имат същия актив и при успех на „Сардиния Арена“ момчетата на Дженаро Гатузо може да спечелят доста позиции. Домакините пък са с осем точки по-малко и са на 16-а позиция като имат пет пункта аванс над опасната зона.

Преди кратката пауза в Серия „А“, тимът на Каляри загуби с 0:1 от Ювентус на собствен терен. Това бе пети пореден мач без победа за тях на „Сардиния Арена“ като загубиха четири от тези срещи. Каляри не успя да се противопостави на Интер и Фиорентина в първенството и изненадващо отстъпи на Порденоне за Купата, така че Милан ще бъдат уверени в шансовете си да спечелят двубоя.

Съставът на Милан може да се похвали с малко по-добри резултати в последните си срещи. В края на декември „росонерите“ елиминираха Интер на 1/4-финалите в турнира за Купата на Италия, а след това направиха 1:1 на терена на Фиорентина. В последния си двубой Милан надигра Кротоне с минималното 1:0 на „Сан Сиро“, с което се доближи само на две точки до Топ 6.

Милан има само три победи в десет гостувания в шампионата от началото на сезона. При малко по-добри резултати далеч от дома тимът можеше да е доста по-напред в класирането. Крайно време е „росонерите“ да започнат да печелят повече точки навън и очаквам макар и трудно да победят тима на Каляри.

Прогноза: 2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации