8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Карабах – Дъндок Прогноза 31.07.2019

Този толкова силен домакински тим на Карабах направи голяма крачка към класирането си, вкарвайки гол в ЕЙРЕ и така потегли обратно към дома с един прекрасен резултат за такава турнирна битка, какъвто е 1:1.

Допълвайки само това, че азербайджанският тим е страшно силен когато играе на своя стадион, а и имайки за съперник опонент от калибъра на Дъндок, който със сигурност не е сред най-силните в Европа, то положението за него става още по-благоприятно.

„Далга Арена“ в Баку ще стане свидетел на едно истинско футболно зрелище, продуцирано изцяло от местните любимци. Точно по един сходен начин Карабах се разправи с албанския Партизани в първия квалификационен кръг след като отмъкна реми от визитата си в първия мач (тогава 0:0), а седмица по-късно се наложи с 2:0.

Карабах има за какво да съжалява конкретно за съперничеството си с Дъндок отпреди седмица, тъй като още в Ирландия надигра опонента си. Още по-отчетлива ще е разликата между двата тима в ответния мач като този път това ще се превъплати и в числово изражение.

Карабах играе с трима централни нападатели, а с толкова разкрепостена схема на игра, няма как да пропусне да се разпише във вратата на този съперник. Нещо повече, азерите ще го сторят на няколко пъти и ще потеглят към третия квалификационен кръг след една много изразителна победа.

Прогноза: 1 @ 1.50 в Betano

FT: ??

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации