Кардиф – Хъдърсфийлд събота 12 януари

Кардиф vs Хъдърсфийлд – Прогноза

Опашкарското противопоставяне на кръга, по-точно едно от двете такива, тъй като в същото време на „Търф Моор“ местният Бърнли посреща Фулъм в съперничество, което е с аналогичен статут.

Спорно е доколко Кардиф трябва да се нарича опашкар при положение, че е извън опасната зона и вече гледа все по-настойчиво към средата на класирането и въпреки това този отбор разполага с много малко футболни аргументи и въпреки настоящата си добра позиция, ще е изненадващо ако в края на сезона не се стигне дотам, че да потегли обратно към Чемпиъншип.

Хъдърсфийлд преодоля първия сезон след промоцията и стигна до спасението в елита като голямата заслуга за това отиде на сметката на Дейвид Вагнер. Незнайно как той спаси този отбор, който изцяло, по подобие на Кардиф, не разполагаше (по онова време, както и сега) с футболисти, които да се подвизават дълги години като отбор във Висшата лига. Гигантският залог в това противопоставяне ще окаже гигантска роля върху всеки от участниците и стремежите им ще са основно насочени към това да избегнат поражението.

ПРОГНОЗА: Под 2,5 @ 1.53 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Кардиф новини

Домакините са в оптимален състав, единствено Кенет Зохоре пропуска мача поради контузия в коляното.

Хъдърсфийлд новини

Гостите излизат без Аарън Муй, Абделхамид Сабири и Даниел Уилямс.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!