11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кеслер недоволен от организацията на СПТ Монреал

Poker Efbet
Вземи бонус от 500 долара

Един от участниците в кръга от Световния Покер Тур, който се проведе в Монреал, Алън Кеслер остана недоволен от организационните проблеми по време на турнира.

Критиките на Кеслер определено засегнаха главния организатор на турнира Мат Савидж, което доведе до словестна война между двамата в социалната мрежа за споделяне „Twitter”.

Една от многото причини за недоволството на американския покер професионалист е, че всички играчи от САЩ е трябвало да платят четири процента такса за обмяна на валута. Другите неща, които са подразнили Кеслер са били лошо-изградената структура на самия турнир, както и раздаването на чипове в отсъствието на играчите от масата.

За разлика от Кеслер, организаторите, както и голяма част от играчите са на мнение, че това е било едно от най-посещаваните и успешни събития, част от Световния Покер Тур. Част от коментарите на Кеслер във връзка пререканията му с организатора на турнира Мат Савидж, бяха публикувани в последните покер и спортни новини от САЩ:

„Наскоро написах на моята Facebook страница критика относно организацията на СПТ Монреал и начина, по който турнира се проведе под ръководството на Савидж.”

„Той ме обиди директно, използвайки социалната мрежа Twitter, а после дори блокира акаунта ми в Savage Poker, вместо да ми отговори по подобаващ начин. Мисля, че това е непрофесионално.

”Кеслер е един от добрите професионалисти в игрите с големи онлайн залагания, но коя ще бъде неговата следваща спирка в турнирите на живо, все още остава загадка.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации