6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Киево няма да се справи с Милан у дома

Киево и Милан се изправят един срещу друг в мач от 29-ия кръг на Серия „А“. Двубоят на стадион „Маркантонио Бентегоди“ е първи от програмата за неделя и е с начален час 13:30.

„Летящите магаренца“ са на 10-та позиция във временното класиране с актив от 34 точки. Домакините нямат шанс за участие в Лига Европа, след като изостават на 13 точки от шестото място, което заема именно Милан. Киево е и на солидна дистанция от зоната на изпадащите, така че остава да доиграят сезона, обигравайки състава си за следващия сезон.

В миналия кръг Киево не успя да се противопостави на Наполи и отстъпи с 1:3 като гост като това бе второ поредно поражение за тима на чужд терен. У дома обаче отборът играе по-добре като в последните шест срещи има само една загуба – от шампиона Ювентус. До момента през сезона обаче „летящите магаренца“ имат само четири победи пред собствена публика, което е доста малко за отбор от Топ 10. Причината за слабата игра на тима у дома може би е и липсата на изявен голмайстор, тъй като водещ реализатор на тима е халфът Валтер Бирса с пет гола. Надали Киево ще успее да промени нещо в играта си за кратък период от време и очаквам доста проблеми за тях в срещата с Милан.

„Росонерите“ са на шеста позиция в подреждането с 47 спечелени точки, с четири по-малко от петия Интер. Зона Шампионска лига е непостижима цел за възпитаниците на Синиша Михайлович, тъй като дистанцията до третия Рома е девет пункта. Милан бе в серия от девет мача без загуба в първенството преди да отстъпи при визитата си на Сасуоло с 0:2 в миналия кръг.  Няколко дни по-рано обаче „росонерите“ се класираха на финала на турнира за Купата на Италия и ще спорят за трофея срещу шампиона Ювентус. На полуфинала те разбихра сензацията в надпреварата Алесандрия с две победи с по 1:0 и 5:0. Така ако не спечели турнира за Купата или не влезе в Топ 5, но запази шестата си позиция, Милан ще се класира за Лига Европа през следващия сезон.

За да се утвърдят сред първите шест обаче „червено-черните“ се нуждаят от успех над Киево, защото седмият Сасуоло е само с три точки по-малко. Милан има само една загуба в предходните си седем срещи като гост и смятам, че има сили да се пребори за трите точки на „Маркантонио Бентегоди“, тъй като успехът за тях е много по-ценен отколкото за състава на домакините.

Прогноза Киево – Милан: 2 @ 2.05 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации