5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Колумбия – Англия Прогноза

Хамес вероятно ще играе срещу Англия, но прогнозите са, че дори и с него Колумбия ще загуби

КОЛУМБИЯ – АНГЛИЯ
Световно първенство – 1/8 финал
Вторник, 03 юли 2018 г., 21:00 ч.
Стадион „Спартак“, Москва

Последният четвъртфиналист ще бъде определен от двойката Колумбия – Англия. Мачът започва в 21:00 часа вторник вечер, като родните футболни фенове ще могат да го наблюдават по БНТ и да залагат на живо в efbet.

Колумбийските състезатели се превърнаха в национални герои. Селекцията на Хосе Пекерман преобърна представянето си на 180 градуса след лошия старт на турнира. В груповата фаза южноамериканци записаха 1 загуба и 2 победи, което им отреди първото място. Опитният колумбийски треньор най-вероятно ще бъде без звездата на отбора Хамес Родригес, който получи контузия срещу Сенегал. Това ще натовари с допълнителни задачи Радамел Фалкао и талантливия Хуан Фернандо Кинтеро.

Англия от своя страна заслужи участието си на осминафиналите след две победи над Тунис и Панама. Двубоят за лидерската позиция в група G бе загубен по-скоро, заради сметки. Тази загуба прати Англия в сравнително по-лек поток. Саутгейт ще разчита на всички свои състезатели, като единствената въпросителна е участието на Джон Стоунс, но прогнозите на лекарите са, че той ще бъде готов за мача във вторник. В предни позиции английският селекционер ще заложи на голмайсторът Хари Кейн, който ще бъде подпомаган от Рахиим Стърлинг и Деле Али.

Стиловете на игра, практикувани от двата тима, се различават. Колумбия разчита на бърз футбол, с опит за остри атаки и създаване на куп положения пред противниковата врата. Хамес заема позицията на плеймейкър, който играе освободено пред наказателно поле на другия отбор, така че евентуално негово отсъствие ще се окаже съдбовно за Колумбия. Англия залага на по-дефанзивна тактика при Саутгейт. Опасните положения биват създавани най-вече след контраатаки. Това е предпоставка за по-груби влизания, с цел предотвратяване на противникови набези към собствената врата.

Прогноза Колумбия – Англия: Над 3,5 картона в мача @ 1.61 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:40 ч. на 02.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации