13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Колумбия – Боливия: прогнози Мондиал 2018, квалификации Южна Америка

Колумбия – Боливия
Световно 2018, Квалификации – Южна Америка
Начало: четвъртък, 23 мар 2017, 22:30

Колумбия ще търси задължителна победа срещу Боливия, за да успее да се върне сред първите четири отбора в квалификационната група, които ще получат директно право на участие в предстоящия Мондиал 2018.

Колумбия са вече три поредни мача без победа в битката за участие на Световното първенство в Русия през 2018 година. След тези резултати отбора очаквано изпадна до шеста позиция, която ги оставя без право на участие в турнира. Само първите четири получават право да играят директно, а петия ще играе плейофи.

Колумбия

В интерес на истината, отбора на Колумбия имаше доста тежка програма. Отбора се изправи последователно срещу Уругвай, Чили и Аржентина. Докато с първите двама успяха да си поделят по точка, с Аржентина катастрофираха в последния кръг с 3-0.

За предстоящия мач аут остава един от основните футболисти в лагера на Колумбия – Карлос Бака. Бака е контузен и няма точна информация, кога ще е на линия, а в същото време под въпрос е и участието на Джеймс Родригес.

Боливия

Боливия за щастие на своя опонент притежават една от най-слабите защити в Южна Америка. Отбора заема предпоследно място в квалификационната група и няма никакви шансове да постигне нещо. Б

Боливия регистрираха цели 9 загуби, срещу две победи и едно равенство. Единствените точки спечелени от тях дойдоха от мачовете им срещу съперници от тяхната класа, затова ще е истинска изненада ако успеят да постигнат нещо в тази среща, а в допълнение към това, отбора допусна по най-малко три гола в пет от последните си седем мача досега в квалификациите.

Колумбия – Боливия: Прогнози

Колумбия спечелиха в осем от последните 13 мача срещу този съперник и не е изненада коефициента от 1.16 за тяхната победа (Efbet). Именно поради тази причина ще се спрем на прогноза към този ясно очертващ се изход, а ще изберем Колумбия да вкарат поне 2 или 3 гола в мрежата на Боливия.

Препоръчителен залог:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации