6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Комбиниран залог права колонка за събота 19 ное 2016 част II

Втората порция футболни прогнози с предложение за комбиниран залог права колонка за събота събират точно 6.31 коефициент или със залог от 50 лева, ще можете да спечелите над 300 лева! Прогнозите са подбрани много добре и шансовете за успех определено са високи! Ето ги и прогнозите:

Удинезе – Наполи
Прогноза: 2/2 (2.62 коефициент)

Явява се поредното съществено изпитание пред неаполитанците, които са опрени до стената. Нова грешна стъпка и в частност загуба може много бързо да приключи очертаващия им се поход към пореден успешен сезон. Целите пред тях са ясни, навярно и в щаба им си дават сметка, че не могат да се сравняват със „старата госпожа“ от Торино, така че при това положение максимумът е второто място. Конкуренцията за него не е кой знае колко сериозна. Всичко на всичко Рома е в обувките на тима, който бележи прогрес, и който е в състояние да вземе сребърните медали, но тимът на Наполи няма да е съгласен с това. Без Милик и Гулам за гостите няма да е никак лесно да изкопчат трите точки и въпреки това ще постигнат заветната си цел.

Вилем II – ПСВ Айндховен
Прогноза: 2 (1.40 коефициент)

Притиснати от редицата си собствени грешки „филипсите“ трупат много неприятни точки срещу името си. Въпреки това те имаха и известни поводи за радост по косвен път, предизвикани от същевременните падения на Фейенорд и Аякс. За първи път от много години насам се заформя битка за титлата в Ередивизия между цели три тима, а не както свикнахме през последните години изцяло по оста ПСВ – Аякс. Тези две победи в предходните 5 сблъсъка обаче не носят много добри отзиви за „филипсите“, които макар да са непобедени няма как да изпитат задоволство от такива ремита. Веднага отчитаме традицията им срещу Вилем II, която е покъртителна. В 20 от предишните 21 директни спора „филипсите“ са се справяли с този опонент, а при настоящата ситуация всичко, различно от категорична тяхна победа, би било сензационно.

Барселона – Малага
Прогноза: над 3.5 гола (1.72 коефициент)

Каталунският гранд започна наказателната си акция, която продължава вече повече от месец. Активът на испанците от поражението от Селта в Примера е 100%-ов след 4 последователни победи, докато на евро-сцената преглътнаха горчилката от падението на „Етихад“. Загубата с 3:1 от англичаните породи множество коментари, но нека оправдаем „каталунците“ с това, че бяха без цялата си титулярна отбрана, а освен това „Лучо“ направи и няколко други експеримента със състава си. И в идното домакинство няколко основополагащи фигури за „каталунците“ остават извън сметките. Към тях се добавя и Луис Суарес, който получи травма по време на едно от участията си с националния екип на Уругвай. Тези многобройни липси в отбраната на „каталунците“ все пак ще позволят на Малага да поглежда по-настоятелно към вратата на Тер Щеген и да не изпадне в глуха отбрана, а също да има своя принос за високото качество на двубоя.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации