15.7 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Комбо залог от Аустрелиън Оупън – мачовете вторник, 28 януари 2020

Срещите са в малките часове тази вечер, понеделник срещу вторник!

Австралия Оупън

София Кенин – Онс Жабур

София Кенин е една от младите надежди на американския тенис. Нейният прогрес дойде изцяло през миналия сезон и това, че вече е 15-а в световната ранглиста само загатва за казаното. Тя играе много успешно от основната линия като разчита на силния си удар от форхенд страната. Много често обаче точно в такива големи двубои тя се пропуква.

Букитата я поставят в печеливша позиция, като коефициентите за нейна победа срещу Жабур са 1.40-1.45, но това е по-скоро една голяма тяхна грешка. Жабур е в най-добрата форма в кариерата си. Тя е много опитна тенисистка, която понастоящем заема 78-то място в световния тенис, имаща един все по-рядко срещан стил на игра. Точно тази тенисистка е една от най-добрите когато става на въпрос за усета към късата топка.

С този прийом тя постоянно ще привиква Кенин към мрежата и ще разстои играта й, което ще доведе и до изненадваща развръзка. Жабур се справи с редица силни съпернички по пътя към този 1/4-финал – Конта, Гарсия, Вожняцки и Уан, а е на напълно възможно и Кенин да се присъедини към тях. Тунизийката въобще не е за отписване, а това да спечели сет срещу американската съперничка, ще е най-малкото от този мач.

Прогноза: 2 (+1.5 сета) @ 1.70 коефициент

Аревало/О‘Мара – Додиг/Полашек

Най-твърдата прогноза за целия ден. Вече няколко месеца Аревало и О‘Мара изграждат тази двойка, която в никакъв случай не е слаба, но когато насреща са Додиг и Полашек, просто ситуацията изглежда много трудна. Аревало и О‘Мара имат само няколко турнира зад гърба си като тандем, докато техните съперници играят от много по-дълго време заедно.

Като се допълни и това, че точно вчера Додиг и Полашек съкрушиха Боб и Майк Брайън – легендарното тенис дуо, с което и сложиха край на кариерата му що се отнася до Аустрелиън Оупън, то се затвърждава това, че те са в много добро състояние. Американците отдавна бяха обявили, че се оттеглят от спорта след края на този сезон, а за тяхно съжаление, както и за такова на многобройните фенове по трибуните, те отпаднаха още на 1/8-финалите в Мелбърн.

Додиг е един от най-силните тенисисти на двойки, а същото до голяма степен трябва да се каже и за Полашек. Определено обаче хърватинът е този, който води дуото в по-трудните ситуации. Дотук те спечелиха и трите си мача с по 2:0 сета и се превърнаха в един от очертаващите се претенденти за титлата. Ще преминат с лекота и през Аревало/О‘Мара, за да погледнат към полуфиналите.

Прогноза: 2 @ 1.25 коефициент

Континен/Щруф – Рам/Соузбъри

Много хубав за прогнозиране двубой от 1/4-финалите на Аустрелиън Оупън. Континен играе само и единствено на двойки, а същото въобще не може да се каже за неговия партньор в това дуо – Ян-Ленард Щруф. В последно време той се справя добре и при двойките, но при всички положения продължава да се подвизава основно на единично.

Това, с което той се запомня в тазгодишното издание на турнира, поне дотук, е спечеленият сет срещу Новак Джокович на старта. Сърбинът имаше страшно много затруднения в един период от двубоя с него, но така и не се стигна до някаква по-сериозна изненада. Изненадата беше на двойки след като за първи път Щруф играе заедно с Котинен, а вече са 3 от 3. При всички положения това се дължи основно на жребия. Той така и не им противопостави първокласно дуо, а едно такова ще е насреща в този случай. Рам и Соузбъри играха и на финалния Мастърс миналия сезон, а през октомври се поздравиха с титлата във Виена.

Точно те обаче имат една загуба от Ян-Ленард Щруф на двойки като това се случи в Токио, където германският тенисист игра заедно с Лука Пуй. Континен пък ги победи на Уимбълдън миналата година, заедно с Пиърс в един епичен 5-сетов сблъсък. Най-накрая Рам и Соузбъри ще се справят с тези съперници и то в този толкова важен 1/4-финал.

Прогноза: 2 @ 1.83 коефициент


*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации