Комбо залог, фиш права колонка с мачове тази вечер

Гронинген – ПСВ
прогноза: 2 @ 1.45

Гронинген изпадна в много сериозна криза от която така и не намира изход. Тимът е закотвен на последното място в подреждането като стигна до спечелването на едва 4 пункта в досегашните кръгове. Най-изненадващото е, че той не е съпътстван от кадрови несгоди, каквито в повечето случаи стоят в основата на подобни слаби изяви в толкова дълъг период от време. Головата немощ на Гронинген дърпа тима към дъното, а вкараните едва 5 гола в 9 сблъсъка са крайно недостатъчни за каквото и да било позитивно нещо. Абсурдното е, че Гронинген, който само допреди две-три години беше един от най-силните домакини в лигата, загуби всичките си 4 домакинства в началото на сезона и едва при 5-ия си опит стигна до спечелването на точка. ПСВ Айндховен записа 9 поеди в 9-те си сблъсъка в Ередивизи и върви безпогрешно към титлата. „Филипсите“ инкасираха само три гола и излизайки срещу най-слабото нападение в лигата едва ли ще имат някакви затруднения. Походът им към титлата ще продължи, а победите ще бъдат закръглени на 10.

Монако – Дижон
прогноза: 1 @ 1.60

„Монегаските“ са в една много дълбока дупка, а така и не могат да намерят стълбата, за да излязат от нея. От клубното ръководство направиха някакъв опит да възродят тима с раздялата с Леонардо Жардим, но поне първите признаци не са много обнадеждаващи. Въпреки това в повечето от случаите присъствието на нов треньор внася известен допълнителен стимул във футболистите, които дори в такива ситуации надскачат възможностите си и правят големи двубои. Точно от такъв се нуждае Монако в домакинството си на един от най-слабите тимове в лигата, за да се отмести от дъното и най-накрая да излезе от зоната на изпадащите. Това е позиция, която по никакъв начин не приляга на тим от калибъра на Монако, който същевременно играе и в групите на „Шампионска лига“. Небивалите спънки, идващи от извънредно големия брой контузени внасят страшно голям смут в домакинските редици, но дори при отсъствието на 11-те травмирани футболисти, останалите са принудени да се вдигнат и да запишат тази толкова бленувана победа. Дижон направи истински чудеса в първите си визити, печелейки срещу Монпелие и Ница, а вследващите 3 записа само точка – 0:0 срещу Реймс, последвана от поражения от Страсбург и Амиен. Най-накрая домакините ще преоткрият най-добрата си игра и ще триумфират в един от най-важните си сблъсъци през сезона.

Атлетико Мадрид – Реал Сосиедад
прогноза: 1 @ 1.45

Атлетико Мадрид все още е на приливи и отливи, а ако има намерение да остане в играта за титлата до последните кръгове, в най-скоро време ще трябва да намали грешните стъпки. Тимът на Чоло Симеоне редеше грешка след грешка в първите кръгове, но не след дълго започна да печели. Някак си като на шега мадридчани натрупаха 9 последователни сблъсъка без да допуснат поражение. И точно когато нагласите бяха, че те ще закръглят тази си серия до 10, тръгвайки си непобедени от визитата на Борусия Дортмунд на „Сигнал Идуна Парк“, някак си се сгромолясаха и загубиха с гръмкото 4:0. По отношение на домакинските си изяви Атлетико Мадрид няма загуба на „Висенте Калдерон“ от края на миналия сезон когато изненадващо отстъпи на Еспаньол в среща, която обаче нямаше никакво значение и за двата тима. Друг от едва няколкото отбора, победили Атлетико през тази календарна година е именно Реал Сосиедад, който разгроми „дюшекчиите“ с 3:0, но на своя „Аноета“. Когато отидат в Мадрид и по-точно на „Калдерон“ баските са страшно колебливи след като загубиха всяка от последните си 5 визити на този стадион. Атлетико ще се върне към победите само броени дни след потресаващите си изяви в Дортмунд, за да се върне в Топ 3 още към края на кръга.