11.2 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Коритиба – Фигурензе (13 окт 2016)

В среща от Кампеонато Бразилейро Серия А, един срещу друг излизат отборите на Коритиба и Фигурензе. Двата отбора заемат долната половина на таблицата в шампионата, като Коритиба са 13-ти, а Фигурензе на 18-та позиция. С играта си до момента и двата отбора могат да се окажат застрашени от изпадане, като най-вече това важи за гостите. Срещата е на 13 октомври от 01:30 часа българско време.

Първенството в Бразилия е към своя край, като предстоящия кръг е 30 поред, а остават още само осем мача. Положението в Коритиба никак не е оптимистично макар и да са на 13-та позиция. Отбора загуби в последния кръг от един от застрашените от изпадане тимове в лицето на Интернационал, затова победата им днес е задължителна. В момента разликата им със застрашените от изпадане в момента отбори е едва 3 точки, а в първенството изпадат последните четири отбора. В лагера на домакините няма сериозни проблеми и вероятно ще видим същият състав както и при изминалия кръг.

Фигурензе записаха две поредни загуби, с което положението им се влоши значително. Като гости имат твърде малко успехи, а последната им победа далеч от дома дойде преди почти два месеца. В състава на гостите има известни проблеми в дефанзивен план, с което шансовете им за точки в тази среща не са големи.

Коритиба ще използват домакинското си предимство и слабостите в отбраната на гостите и ще запишат победа в този кръг.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации