5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Корк Сити – Лимерик, прогноза (16 юни 2017)

Корк Сити – Лимерик
Висша Лига, Ирландия
Начало: петък, 16 юни 2017 г., 22:00
Стадион: Търнърс Крос

Ако някой е имал съмнения относно името на новия шампион във Висшата Лига на Ирландия, то Корк Сити ги отстраниха с блестящото си представяне до момента, включващо 16 победи и едно равенство.

Корк Сити е едноличен лидер в класирането след изминалите 17 кръга, а разликата им с намиращият се на второто място Дъндолк е цели 18 точки. Срещу съперници като Лимерик и у дома, Корк Сити трудно ще сгреши, като няма да е изненада ако не оставят дори шанс за почетен гол от страна на Лимерик. Наставника Джон Каулфийлд има истински хищник в лицето на Шон Магуайър, който вече има 16 гола на името си, и бе блестящ в изминалия кръг с хеттрика си на Дъндолк.

Новака във Висшата Лига – Лимерик стартира обещаващо, но много скоро започна да усеща силата на Висшата Лига на гърба си. Въпреки това футболистите на Уили Боланд не се предават и играят на предела на възможностите си, като доказателство за това е последния кръг, който се превърна в истинска битка, която спечели Лимерик с 5-3 срещу Брей Уондърс.

Лимерик имат страхотен потенциал в предни позиции, но защитата им продължава да е доста уязвима, а в този кръг бранителите на Боланд ще срещнат най-доброто нападение в лигата.

Предизвикателството за Лимерик е огромно, а срещата определено ще е отворена и наситена с положения. Корк Сити спечели последните два мача срещу този съперник с класическото 3-0, и едва ли ще се спре на резултат по-нисък от този в предстоящия кръг.

Прогноза: Победа за Корк Сити и Над 2,5 гола @ 2.10

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации