5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кристъл Палас – Ливърпул, Висша Лига, събота – 29 октомври

Кристъл Палас и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 29.10.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Селхърст Парк, а главен съдия на мача ще бъде Андре Маринър.

Кристъл Палас загуби гостуването си на Лестър преди седмица с 3:1. Това бе второ поредно поражение за орлите във Висшата Лига, което им отрежда 11-то място в класирането с актив от 11 точки. Сега на момчетата на Алан Пардю гостуване един от отборите във форма в Англия и задачата да се спре негативната поредица изглежда трудна.

Папе Суаре, Джонатан Бентеке и Лоик Реми пропускат мача заради контузии, докато Скот Дан и Джейсън Пънчън са под въпрос. Кристиан Бентеке пък ще запише първи мач срещу бившия си отбор – Ливърпул. Белгийския таран ще води атаката на Кристъл Палас и ще бъде главна заплаха за вратата на съперника.

Ливърпул спечели с 2:1 срещу Уест Бромич в предишния кръг и се изравни по точки – по 20 на върха в класирането с Арсенал и Манчестър Сити. Мърсисайдци спечелиха през седмицата с 2:1 и срещу Тотнъм и си осигуриха място на 1/4-финалите в турнира за Купата на Лигата. В срещата с шпорите, Юрген Клоп даде шанс за изява на доста резерва, а добро впечатление с играта си направи Даниел Стъридж, който отбеляза и двата гола.

Дивок Ориги получи лека травма срещу Тотнъм и е под въпрос за гостуването на Кристъл Палас. Трайно контузени в лагера на Ливърпул са Шей Оджо и Джо Гомес. Въпреки двата си гола през седмицата, Даниел Стъридж ще остане резерва. Атаката на мърсисайдци ще води Роберто Фирмино, а зад него ще действат Фелипе Коутиньо и Садио Мане.

Ливърпул се намира в страхотна форма и записа серия от добри резултати. Кристъл Палас пък влезе в лоша поредица, която трудно ще бъде спряна в предстоящия мач.

Кристъл Палас – ЛивърпулЛивърпул @ 1.66 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации