9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кристъл Палас – Ливърпул 31.03.2018

Кристъл Палас – Ливърпул
Англия, Висша Лига
Събота, 31 март 2018, 14:30 ч.
Двубоя е наличен със залози на живо в efbet

Кристъл Палас влизат в този кръг след победа над Хъдърсфийлд, която ги остави над чертата на изпадащите, а Ливърпул продължи да се укрепва на 3-тата позиция след убедителен успех над Уотфорд с 5-0. Проблема пред „червените“ е, че са с мач повече от своите конкуренти, което налага задължителен успех на „Селхърст Парк“, а проблема за домакините, е че Ливърпул спечелиха с лекота последните си три визити тук.

Рубен Лофтъс-Чийк записа първи игрови минути за 2018 преди международната пауза, но остава под въпрос за срещата с Ливърпул. Защитника Мамаду Сако е възстановен и ще се изправи срещу бившия си клуб заедно, където с Джеймс Томкинс ще заемат централно място в отбраната на Палас. Нападателя Уилфрид Заха се завърна по-рано от очакваното след задълженията си към националния отбор на Кот д’Ивоар, и заедно с Кристиан Бентеке ще оглавят нападението на отбора си. Под въпрос остават Джеф Шлуп, Александър Сьорлот, Джоел Уорд, както и трайно контузените Джулиан Сперони, Бакари Сако, Джейсън Пънчиън и Скот Дан. При тази ситуация Рой Ходжсън ще заложи отново на схема 4-4-2.

В лагера на Ливърпул под въпрос остава Емре Джан, който не успя да се възстанови от травма в гърба. Натаниел Клайн тренира наравно с отбора и е близо да започне, но вероятно Клоп няма да рискува с него. Стартовата единадесеторка, с която Ливърпул разгроми Уотфорд със сигурност ще претърпи промени, но основната въпросителна тук остава кой ще партнира на Върджил Ван Дайк в центъра на защитата, като избора за сега пада над Трент Александър-Арнолд, Жоел Матип и Андрю Робъртсън.

Статистиката показва, че в 9 от последните 11 гостувания на Ливърпул паднаха над 2,5 гола, като в пет от последните седем мача „червените“ спечелиха мачовете си и в двете полувремена.

Препоръчителен залог и прогноза:
*коефициентите са валидни към 20:00 ч. на 30.03.2018 и подлежат на промяна.
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации