12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кристъл Палас – Манчестър Сити, Висша Лига, събота – 19 ноември

Кристъл Палас и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 19.11.2016г. (събота) от 17:00 часа българско време на Селхърст Парк, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Кристъл Палас загуби гостуването си на Бърнли с 3:2 преди паузата. Така орлите се намират в серия от 4 поредни загуби във Висшата Лига. Лошата поредица прати отбора на Алан Пардю на 16-то място в класирането с актив от 11 точки, а сега на Селхърст Парк пристига един от фаворитите за титлата.

Папе Суаре, Луик Реми и Джонатан Бентеке пропускат предстоящата среща заради контузии. Стив Манданда има лека проблем с травма, но ще бъде вдигнат на крака и ще стартира на вратата срещу Манчестър Сити. Въпреки лошата серия Алан Пардю едва ли ще прави промени в състава си и най-вероятно ще заложи на единадесеторката загубила от Бърнли преди 2 седмици.

Манчестър Сити допусна изравняване за 1:1 в последната минута на домакинството си срещу Мидълзбро преди 2 седмици. Така след силния старт на сезона, гражданите са вече на 3-то място в класирането с актив от 24 точки. Момчетата на Пеп Гуардила имат само 1 победа в последните си 5 мача във Висшата Лига и останаха на 2 точки зад лидера Ливърпул.

Фабиан Делф продължава да лекува контузия и отпада за предстоящата среща. Под въпрос пък са Фернандо, Бакари Саня и капитана Венсан Компани. Александър Коларов ще продължи да действа в ролята на ляв бек, а Гаел Клиши ще остане резерва. Илкай Гюндоган, който вече намира формата си с екипа на Манчестър Сити и отново ще действа зад гърба на Серхио Агуеро.

Манчестър Сити е спечелил 10 от последните си 11 мача срещу Кристъл Палас във всички турнири. Домакините се намират в много лоша форма и едва ли точно сега ще нарушат тази негативна поредица.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити @ 1.53 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации