13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кристъл Палас – Манчестър Юнайтед, Висша Лига, сряда – 14 декември

Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 14.12.2016г. (сряда) от 22:00 часа българско време на Селхърст Парк, а главен съдия на мача ще бъде Крейг Поусън.

Кристъл Палас стигна до драматично равенство – 3:3 при гостуването си на Хъл Сити през уикенда. Така орлите се намират на 15-то място в класирането с актив от 15 точки. Момчетата на Алан Пардю са близко до опасната зона, а срещу Манчестър Юнайтед ще се опитат да направят голяма крачка към излизане от нея.

Джейсън Пънчън пропуска двубоя с червените дяволи заради наказание. Така шанс за изява като титуляр ще получи френския халф – Йоан Кабай. Джеймс Томкинс пропусна гостуването на Хъл Сити заради контузия и е много вероятно и сега да остане извън групата на Кристъл Палас. Останалите с травми в лагера на орлите са Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Стив Мандана, Конър Уикъм и Луик Реми.

Манчестър Юнайтед спечели трудно с 1:0 дербито срещу Тотнъм. Така червените дяволи прекъснаха серия от 3 поредни равенства и се намират на 6-то място в класирането с актив от 24 точки. Жозе Моуриньо ще търси задължителна победа на Селхърст Парк за да види тима си близко до Топ 4.

Антонио Валенсия получи 5-тия си жълт картон през сезона и пропуска мача с Кристъл Палас. Така като десен бек се очаква да стартира Ашли Йънг. Героят от мача с Тотнъм – Хенрик Мхитарян получи контузия в глезена и също няма да вземе участие на Селхърст Парк. Неговото място по дясното крило ще заеме младия Джеси Лигард. Ерик Байли остана на пейката през уикенда, но сега ще се завърне в титулярния състав и ще внимава за тарана на Кристъл Палас – Кристиан Бентеке. Уейн Рууни пък за пореден път ще остане на резервната скамейка на червените дяволи.

Кристъл Палас се намира в труден период, в който мъчно печели точки. Манчестър Юнайтед пък ще се опита да надгради над победата над Тотнъм, а гостуването на Селхърст Парк изглежда добра възможност за спечелване на нови три точки.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Юнайтед @ 1.70 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации