Кристъл Палас – Тотнъм 25.02.2018

Кристъл Палас е домакин на Тотнъм в среща от 28-мия кръг на Премиерлийг. Двубоя на стадион „Селхърст Парк“ в Лондон е в неделя, 25 февруари, от 14:00 часа наше време.

Рой Ходжсън все още има сериозни кадрови проблеми, което ще направи трудно преодоляването на Тотнъм в предстоящото домакинство. Кристъл Палас остава без основни ключови фигури в лицето на Уилфрид Заха, Конър Уикъм, Скот Дан, Джейсън Пънчиън, Джеф Шлуп, Рубен Лофтъс-Чийк, Бакари Сако и Джулиан Сперони. Това означава, че отбора ще е в същия състав, както и при загубата им от Евертън в предходния кръг.

Маурисио Почетино ще разчита на Тоби Алдервейрелд, който беше под въпрос след контузия, което означава, че ще видим най-добрата единадесеторка на „шпорите“, с която Почетино спечели трите точки от Арсенал в последния мач.

Тотнъм нямат загуба 9 поредни кръга от Висшата Лига, но като гости спечелиха само в три от последните 14 гостувания, а пет в пет от тях завършиха наравно. Трите точки от отбори като Кристъл Палас са задължителни, и макар Рой Ходжсън да успя да вдигне на крака Кристъл Палас, отбора му едва ли ще успее да преодолее гостите от южен Лондон.

Препоръчителен залог за Кристъл Палас – Тотнъм: