11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кристъл Палас – Челси, Висша Лига, събота – 17 декември

Кристъл Палас и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 17.12.2016г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Селхърст Парк, а главен съдия на мача ще бъде Джонатан Мос.

Кристъл Палас загуби домакинството си на Манчестър Юнайтед с 1:2 през уикенда. Така орлите остават на 16-то място в класирането на Висшата Лига с актив от 15 точки много близо до зоната на изпадащите. Момчетата на Алан Пардю ще се опитат да направят крачка нагоре в подреждането в лондонското дерби с лидера – Челси.

Папе Суаре, Джонатан Бентеке, Конър Уикъм, Стив Манданда, Джеймс Томкинс и Бакари Сако лекуват контузии и няма да попаднат в групата за мача. Проблем има и Луик Реми, които остава под въпрос. В състава на Кристъл Палас след като изтърпя наказание от 1 среща се завръща Джейсън Пънчън. Той ще заеме мястото си зад Кристиан Бентеке в атака, а Йоан Кабай ще седне на пейката.

Челси спечели с минималното 1:0 гостуването си на Съндърланд. Това бе 10-та поредна победа за сините във Висшата Лига, която им осигури преднина от 6 точки на върха в класирането. Момчетата на Антонио Конте ще търсят нов успех, с който да влязат в тежката серия по Коледа в страхотно настроение.

Джон Тери е единствения контузен в лагера на Челси. Проблем след визитата на Съндърланд има и Еден Азар, който е под въпрос за мача. Ако белгийското крило не бъде възстановено навреме, неговото място вляво на атаката ще заеме бразилеца Вилиан. Неманя Матич получи почивка през седмицата, а сега ще се завърне със свежи сили в средата на терена. Сърбина ще заеме мястото на Сеск Фабрегас, който донесе победата на своя отбор срещу Съндърланд.

Челси играе много прагматично и продължава да трупа точки на сметката си. Сините се превръщат в основен фаворит за титлата, а Кристъл Палас изглежда няма сили да спре устрема на Антонио Конте и компания.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Челси @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации