9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кротоне – Ювентус (08 фев 2017) прогноза, Серия А

Кротоне и Ювентус излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 08.02.2017г. (сряда) от 19:00 часа българско време на стадио Ецио Скида, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Валери.

Кротоне загуби гостуването си на Палермо през уикенда с 1:0. Така червено-сините остават на предпоследното 19-то място в класирането с актив от 13 точки. Шансовете за спасение за момчетата на Давиде Никола граничат с нулата, а сега на Ецио Скида пристига хегемона в Италия – Ювентус.

Лоренцо Крисетиг е наказан и няма да го видим в игра срещу Старата госпожа. Халфа е и единствения отсъстващ в лагера на Кротоне за предстоящия мач. Въпреки загубата от Палермо, Давиде Никола ще продължи да залага на схемата 4-4-2. Защитата на своя съперник в сряда вечер ще тормозят Марсело Трота и Диего Фалсинели.

Ювентус победи Интер в неделя вечер с 1:0 в голямото дерби на Италия. Това бе трета поредна победа за бианконерите в Серия А, която ги прави огромен фаворит за поредна титла на страната. Ювентус събра актив от 54 точки и сега има на пръв поглед лесна задача срещу Кротоне да добави още 3.

Марио Лемина е единствения в лагера на бианконерите, който пропуска мача заради контузия. Макс Алегри ще продължи да използва новата схема на игра – 4-2-3-1. Очаква се треньора на Юве да направи някои ротации в състава си и даде шанс за изява на Дани Алвеш, Клаудио Маркизио и Марко Пяца. В предни позиции твърде вероятно е почивка да получи голмайстора на отбора – Гонзало Игуаин и на върха на атаката да стартира Марио Манджукич.

Ювентус крачи уверено към поредна титла в Италия. Преди да стартира борбата си в Шампионската Лига, Старата госпожа ще се опита да натрупа възможно най-голям точков актив. Гостуването на Кротоне изглежда лесно за печелене и смятаме, че момчетата на Макс Алегри ще се поздравят с убедителна победа на стадио Ецио Скида.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус (-1.5АХ) @ 1.70 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации