7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Късна комбинация троен залог за днес – 08 дек 2018

Челси – Манчестър Сити
прогноза: под 2.5 @ 1.75

Дербито на деня противопоставя Челси и Ман Сити. По-ранната победа на мърсисайдци размести слоевете във върха на класирането, като „гражданите“ вече са на второто място. С триумф срещу Челси обаче те ще поемат водачеството отново като освен това ще оставят Челси много назад в подреждането и на чувствителна дистанция от първото място. „Сините“ нямат нито един травмиран състезател, докато броят на проблемите за Пеп Гуардиола от това естество се увеличиха страшно много. Загубата на Агуеро ще е най-големият удар по атаката на манчестърския гранд, който без топ-реализатора си въобще няма да е така успешен при вкарването на голове. Този двубой ще е с вкус на дерби, което ще е много различно от обичайните схващания за такова. В първото си голямо подобно съперничество през сезона Ман Сити завърши при 0:0, а при второто подобна развръзка също въобще не е за пренебрегване. Головете ще са нещо много рядко срещани в това издание на съперничеството между двата сини тима.

Лестър – Тотнъм
прогноза: под 2.5 @ 2.00

Един от редките случаи, в които мач от Висшата лига се играе по това време като начален час, и то в миг, който е извън новогодишния цикъл. Лестър приема този опонент с неособено добри чувства след като през последните години преглътна няколко много тежки поражения в директните си срещи с него. В последно време „лисиците“ вървят много добре и това им вдъхва увереност, че ще се противопоставят на Тотнъм. Момчетата на Пюел са много добре групирани в своята половина и ще използват нещо такова и идния мач, за да изнесат една от най-силните си продукции в продължение на целия сезон по отношение на изявите в отбранителен план. Има редки случаи, в които нападението на „шпорите“ тотално отказва и така и не успява да вкара обичайните от повечето кръгове 2 или 3 гола във вратата на съперника. Не е изключено това да се случи точно срещу Лестър и най-накрая Тотнъм да се окаже част от двубой с малко голове.

Херта – Айнтрахт Франкфурт
прогноза: г/г @ 1.50

Късният мач от немския елит ще донесе страшно много емоции. Офанзивният вкус на всеки от участниците в него ще направи зрелището пълно. Все по-често Херта си позволява да изглежда безкрайно офанзивно и то най-вече в срещите на собствения „Олимпиящадион“. Пълният лазарет затруднява малко задачата на тима и въпреки това той е в много добра позиция да потърси победата. Сред травмираните попадат Щарк, Лукасен, Рекик, Клунтер, Каде, Баак, Дилросун и Герзбек. Айнтрахт Франкфурт е истинско откритие през кампанията. Тимът е един от водещите в страната като отново получава възможност да стъпи редом до Борусия Мьонхенгладбах на третото място в таблицата като всичко това ще се случи ако стигнат до спечелването на всичките точки срещу Херта. Торо, Чандлър и Алан със сигурност са аут от мача, а Абрахам и португалското дуо Жералдес и Пасиенся, са под въпрос. През последните няколко години съперничествата между Херта и Айнтрахт, завършват с изобилие от голове, каквото ще има и сега.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации