8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Кьолн – Вердер Бремен, Бундеслига прогнози (05 май 2017)

Кьолн – Вердер

Кьолн е домакин на Вердер Бремен в двубой от 32-рия кръг на Първа Бундеслига. Срещата ще се играе в петък, 5 май, от 21:30 часа наше време. До края на шампионата остават само още два кръга след този, но и двата отбора няма за какво да се притесняват.

Кьолн и Вердер правят силен сезон като три кръга преди края на първенството и двата отбора имат шанс за класиране в Лига Европа. От дълго време не сме виждали Вердер в Европа, а към момента те са в по-изгодна ситуация. Домакините са на осмо място с актив от 42 точки, докато „бременските музиканти“ са с три точки повече на шесто място.

Кьолн е в много лоша серия от четири мача без победа, а в последните две срещи вкараха само един гол. В миналия кръг обаче нулевото равенство на „Сигнал Идуна Парк“ срещу Борусия може би е добър резултат и дава поводи за оптимизъм в края на сезона. „Козлите“ нямат победа у дома в два поредни мача и ще се стремят да сложат край на лошата серия.

Гостите от Бремен са приятната изненада през втория полусезон. Те спечелиха шест от последните си седем мача, реализирайки поне по два гола във всеки един от тях. Годината започна кошмарно за Вердер с четири поредни загуби, но след това водени от попаденията на Серж Гнабри и Макс Крузе, те успяха да си пробият път до шестата позиция.

Гостите спечелиха четири от последните си шест мача навън и изглеждат отбора в много по-добра форма, така че очаквам успех за тях, който ще затвърди позицията им в Топ 6.

Атлетико Мадрид - Лестър, Бонус в Efbet за нови клиенти

Прогноза: 2 @ 2.80 в Efbet + 100 лева бонус

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации