8.7 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Кьолн – Фрайбург, Бундеслига (16-септ-2016)

Отборите на Кьолн и Фрайбург ще дадат началото на третия кръг от немската Бундеслига. Двубоя е в петък, 16 септември, от 21:30 часа българско време на стадион „Райн Енерги Щадион“ в Кьолн, а за главен рефер на мача е определен Ф. Цвайер.

Кьолн успяха да спечелят четири точки за изминалите два кръга. На старта на шампионата „козлите“ победиха Дармщат у дома с 2-0, а след това като гости на Волфсбург завършиха при нулево равенство. Наставника на тима Петер Щьогер няма да може да разчита само на Кеслер и Рауш, които са контузени.

Фрайбург макар и като новаци в лигата успяха да запишат първата си победа в предходния кръг, където надиграха далеч по-опитният от тях отбор на Борусия Мьохенгладбах с 3-1 у дома. На старта на новия сезон отбора гостува на Херта, от които също можеше да спечели поне точка, тъй като мача се реши не в тяхна полза в самия край на даденото от съдията продължение. За предстоящото гостуване, старши треньора на „южняците“ – Кристиян Щрайх има доста проблеми с контузени играчи, като аут остават Фрьохренбах, Кемпф, Кюблер, Торехон и Нилсен.

Несъмнено Кьолн е фаворит за спечелване на тази среща. Очаква се стадион  „Райн Енерги Щадион“ да бъде посетен от над 50 000 зрители в петък, нещо което обичайно се случва при домакинските изяви на отбора, и което в известна степен ще даде подкрепа на футболистите да се справят с новака Фрайбург.

Футболни прогнози за Кьолн – Фрайбург:

  • Победа за Кьолн при 1.85 коефициент Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации