5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лас Палмас – Валенсия (30 яну 2017)

Лас Палмас и Валенсия ще сложат края на 20-тия кръг в испанската Примера Дивисион. Двубоя между тях е в понеделник (29 януари) от 21:45 часа наше време.

И двата отбора не впечатляват с играта си през сезона. Лас Палмас заемат 11-та позиция в таблицата, като играят доста непостоянно, но пък трябва да им се отбележи обстоятелството, че у дома все още са непобедени, поради която причина са и фаворит за спечелване на трите точки.

Валенсия навлезнаха в ритъм и подобриха играта си. Отбора е в добра кондиция и вече три поредни срещи не познава вкуса на поражението, като записа цели две победи. Такава серия без загуба Валенсия нямаха до този момент и по-всичко личи, че имат намерение да се отдалечат максимално от опасната зона.

„Лос че“ едва ли имат намерение да развалят постижението си у дома точно срещу Валесия. Ако погледнем статистиката, домакините успяват да се разпишат във всеки един от изминалите 15 мача тук, като в повечето срещи головете са доста повече. Валенсия също умеят да бележат, макар че отбраната им компенсира, но като цяло мача отваря опциите за търсене на голове.

Валенсия може и да стояха далеч по-стабилно в последните два мача, но като цяло допускат голове във вратата си в 95% от случайте. Лас Палмас имат солидно нападение, което е особено ефективно у дома.

Лас Палмас победиха Валенсия с 4-2 по рано през сезона, с което записаха трета поредна победа над този съперник.

В състава на домакините полузащтника Давид Гарсия е наказан, а в лагера на Валенсия аут остава Родриго Морено.

Прогноза: Гол/Гол

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации