13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лас Палмас – Депортиво Ла Коруня (20 яну 2017) прогноза, Примера Дивисион

Лас Палмас и Депортиво Ла Коруня излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя ще се изиграе на 20.01.2017г. (петък) от 21:45 часа българско време на естадио Гран Канария, а главен съдия на мача ще бъде Давид Фернандес Борбалан.

Лас Палмас загуби тежко с 5:0 гостуването си на Барселона преди седмица. Така жълтите остават в средата на таблицата – 10-то място с актив от 24 спечелени точки. Сега момчетата на Кике Сетиен приемат удобен за побеждаване съперник.

Дани Кастелано и Педро Бигас се възстановиха от контузии и вече могат да влязат в игра. Кевин Принс-Боатенг е наказан и няма да го видим в игра на Гран Канария. Така единствения нападател в схемата на Лас Палмас ще бъде Марко Ливая. Висенте Гомес ще продължи да действа в средата на терена за сметка на Матео. В центъра на защитата на жълтите след като излекува травма се завръща Маурисио Лемос.

Депортиво Ла Коруня завърши наравно 0:0 като домакин на Виляреал. Супер Депор продължава да няма загуба от началото на годината, но въпреки това е близо до опасната зона. Депортиво се намира на 15-то място с актив от 18 точки, с оглед на което гостуването на Гран Канария е много важно.

Хуанфран се завръща на десния бек за сметка на Лауре след като изтърпя наказание от 1 среща. Алехандро Арибас пък ще бъде предпочетен в центъра на отбраната за сметка на Раул Албентоса. Вляво на защитата на Ла Коруня пък ще продължи да действа Фернандо Наваро. Файсал Файр отпътува за Африка където ще представлява родината си Мароко в турнира за Купата на Африканските нации. Така с оглед контузиите на Карлес Гил и Бруно Гама на дясното крило на Депортиво без алтернатива е Марлос Морено.

Лас Палмас играе страхотно на Гран Канария през този сезон, като записа 5 победи и 4 равни мача. Депортиво пък още търси първия си успех през сезона далеч от Риасор Домакините са по-класният отбор и смятаме, че ще се поздравят с трите точки в тази среща.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лас Палмас @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации