8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лас Палмас – Еспаньол, прогноза

Лас Палмас е домакин на Еспаньол в първия мач от програмата на 35-ия кръг на испанското футболно първенство. Двубоят е в петък, 22 април, от 22:00 часа българско време на „Естадио де Гран Канария“.

Домакините се нуждаят от само точка в оставащите си четири мача до края на сезона, за да останат в Примера, и надали някой се съмнява, че тимът от Канарските острови ще играе в елита и през следващия сезон. Лас Палмас успяха да спечелят до момента 40 точки и се намират на 12-о място, а успех в предстоящия мач дори може да ги прати в Топ 10 на класирането.

В последния си мач Лас Палмас загубиха с 0:1 като гост на Бетис, с което сложиха край на серията си от четири мача без загуба в първенството. В предишното си домакинство Лас Палмас направи 1:1 със Спортинг Хихон, с което до голяма степен разочарова феновете си и сега ще опита да се върне на победния път.

С едва една победа в последните си шест мача в Примера отборът на Еспаньол заема 15-о място с актив от 37 точки. Преди началото на 35-ия кръг „каталунците“ имат комфортен аванс от зоната на изпадащите, но имат не лека програма до края, така че трябва да спечелят поне точка срещу Лас Палмас, ако искат да доиграят сезона спокойно.

В междинния кръг в средата на тази седмица Еспаньол завърши наравно у дома срещу Селта (1:1), с което сложи край на серията си от две поредни загуби. Възпитаниците на Константин Галка бяха от губещата страна след попадение на Яго Аспас за гостите от Виго, но Марко Асенсио бързо възстанови равенството и донесе ценна точка на своя тим.

В последните си 13 гостувания в шампионата Еспаньол има само един успех при цели десет загуби. Предвид лошата форма на „каталунците“ навън, очаквам Лас Палмас да се поздрави с успеха. В последните си шест домакинства „жълтите“ бяха краен победител на три пъти, така че е напълно вероятно да спечелят пълен актив от точки в петък вечер срещу един от слабите гости в „Ла Лига“.

Прогноза Лас Палмас – Еспаньол: 1 @ 2,25 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации