9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лас Палмас – Еспаньол, 14 окт 2016

Лас Палмас – Еспаньол
Начало: 14 окт 2016, 21:45
Стадион: “Естадио де Гран Канария“
Примера Дивисион, VIII кръг
Прогноза: 1 @ 2.15 Efbet.com

Лас Палмас и Еспаньол поставят началото на осмия кръг в Примера дивисион.

Домакините са на седма позиция с актив от 11 точки като класирането им в първата половина се дължи единствено заради добрата им игра на собствен терен. В Гран Канария тимът на Лас Палмас е непобеден с две победи и едно равенство от началото на сезона.

В седем поредни мача „жълтите“ нямат загуба пред собствена публика, а в последното си домакинство спечелиха точка срещу Реал Мадрид след равенство 2:2. На чужд терен обаче тимът на Кике Сетиен е с една победа, едно равенство и две загуби. В миналия кръг Лас Палмас завърши наравно 2:2 като гост на Осасуна като навакса два гола пасив на почивката. След паузата за международните срещи те се завръщат у дома и срещу Еспаньол очакванията са за победа, тъй като техният съперник не е в най-добрата си форма.

Еспаньол са точно над зоната на изпадащите с актив от шест точки след една победа, три равенства и три загуби от началото на сезона. „Каталунците“ изиграха силен мач срещу Виляреал у дома, но не успяха да регистрират втория си успех за сезона след равенство 0:0.

В последното си гостуване Еспаньол записа единствената си победа тази кампания, след като надигра Осасуна с 2:1. От „синьо-белите“ се очакваше доста по-добро представяне, след като през лятото бяха привлечени футболисти като Лео Баптистао и Пабло Пиати. Само два гола в последните пет мача обаче е отбелязал отборът на Еспаньол и точно офанзивната линия на тима куца. След поражението с 4:6 от Севиля в първия кръг се очакваше много в атака от „каталунците“, но явно тези четири гола са били плод на случайност. Еспаньол няма кадрови проблеми и се отправя към Гран Канария в пълен състав, но ще им бъде трудно да се поздравят с победата в този мач.

През миналия сезон Лас Палмас разби Еспаньол с 4:0 и от три домакинства срещу този съперник в Примера има три победи. Не очаквам нещо по-различно в предстоящия мач, тъй като възпитаниците на Кике Сетиен са сред най-добрите домакини в лигата и имат добър състав, който може да се утвърди в топ 6 при успех в петък вечер.

Рискова прогноза: Първо полувреме 1 @ 2.75 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации