7.7 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лас Палмас – Реал Мадрид: задължителна победа за гостите

След като не успя да вземе пълен актив от точки срещу Виляреал в предходния кръг, Реал Мадрид ще търси задължителна победа като гост на Лас Палмас днес. Двубоя на стадион „Гран Канария“ е от 21:45 часа и ще се излъчва онлайн в сайта на Efbet.

След изминалите пет кръга в лигата, отбора на Лас Палмас се нареди до лидерите в първенството. Отбора стартира силно и заслужено заема пета позиция във временното класиране, като единствените им пропуски са далеч от дома, където допуснаха две поражения, продиктувани и от много проблеми с контузени футболисти.

Старши треньора Кике Сетиен няма да може да разчита на голямата си звезда в отбора Кевин-Принс Боатенг, който продължава да е наказан, а с различни контузии са Ернан, Кастеяано, Бигас и Анхел.

Гостуващият Реал Мадрид е лидер във временното класиране и единственият отбор в Ла Лига без поражение до момента. Изненадващо в изминалия пети кръг футболистите на Зинедин Зидан не успяха да надиграят Виляреал, оттегляйки се след равенство 1-1 у дома. Днес едва ли ще си позволят комфорта да пропуснат победата срещу съперник като Лас Палмас, макар и последния да демонстрира добра игра.

В легера на Зинедин Зидан аут остава само контузеният Кейлор Навас, докато всички останали футболисти са на линия, с изключение на наскоро възстановените Пепе и Марсело, които едва ли ще стартират от първата минута.

Лас Палмас не таят добри спомени срещу Реал Мадрид, като „мадричани“ печелят в пет от последните шест срещи между тях във всички състезания. Лас Палмас са в серия от шест поредни срещи без загуба у дома, серия, която ще приключи днес!

Прогноза: -1.5 АХ Реал Мадрид @ 1.75 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации