11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Болоня, 16 окт 2016, на живо

Лацио се изправя срещу Болоня в мач от осмия кръг на италианското футболно първенство

Лацио – Болоня
Начало: 16 окт 2016, 16:00
Стадион: „Олимпико“
Серия А, Италия
Прогноза: Гол/Гол @ 2.00 Efbet.com

Домакините са на 4-та позиция с актив от 13 точки, с пет по-малко от лидера Ювентус. „Орлите“ са само с пункт по-малко от втория Наполи, така че победа би ги изкачила напред в таблицата.

Лацио спечели с 3:0 в миналия кръг гостуването си на Удинезе и трябва след международната пауза да затвърди добрата си игра. В шестия кръг пък те надиграха Емполи с 2:0, а в последните си четири мача запазиха три сухи мрежи.

Единствените загуби на отбора от началото на сезона са от Милан и Ювентус, така че сезонът определено започва добре за римляни и те трябва да вярват в силите си. Успех в предстоящия мач би им вдъхнал увереност преди визитата на Торино следващия кръг, която се очертава да бъде тежка.

Тимът на Болоня е на 11-то място в таблицата с десет точки. Разликата до третото място е само три точки, което показва колко оспорвана е Серия „А“ този сезон.

Болоня допусна загуба у дома от Дженоа в миналия кръг, а преди това направи равен с Интер и победи Самподрия. В десет поредни мача навън в Серия „А“ тимът на Роберто Донадони няма победа и това е основният проблем. Представянето на Болоня като гост трябва да се подобри, за да може тимът да се утвърди в първата половина. В отбора има много класни играчи като Джемаили, Дестро, Флокари и др., така че очакванията от „синьо-червените“ не са никак малки за сезон 2016/17.

При последната среща между двата отбора победител не бе излъчен след равенство 2:2 на „Ренато Дал’Ара“, а на „Олимпико“ Лацио спечели с 2:1. Като цяло „орлите“ играят добре срещу този противник у дома – 11 победи от 16 мача. Болоня играе слабо навън, но има добър състав и според мен в този мач е подходящо да се потърси опцията двата отбора да отбележат гол.

Гледай Лацио – Болоня на живо Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации