13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Дженоа, Серия А, неделя – 20 ноември

Лацио и Дженоа излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 20.11.2016г. (неделя) от 16:00 часа българско време на стадио Олимпико в Рим, а главен съдия на мача ще бъде Марко Ди Бело.

Лацио спечели точка при гостуването си на Наполи преди 2 седмици след равенство 1:1. Така орлите нямат загуба в Серия А в последните си 7 мача. Добрата серия на момчетата на Симоне Индзаги ги изкачи на 4-то място в класирането с актив от 22 точки.

Стефан Де Врай и Джордан Лукаку пропускат домакинството на Дженоа заради контузии. Симоне Индзаги мисли да запази схемата 3-5-2, която често използва в последните мачове. Това означава, че бразилската звезда – Фелипе Андерсон ще бъде натоварен с доста дефанзивни задачи, като ще действа в ролята на десен халф-бек. Кейта Балде може да получи почивка в тази среща тъй като се завърна късно от мача си с националния отбор и вероятно не е в добра кондиция. На върха на атаката на Лацио без алтернатива е Чиро Имобиле, който има 9 гола от началото на сезона в Серия А.

Дженоа не успя да победи Удинезе преди паузата за национални отбори и стигна само до точка – 1:1. Грифоните продължават да са на приливи и отливи от началото на сезона и логично се намират в средата на таблицата – 10-то място с актив от 16 точки.

Треньора на Дженоа – Иван Юрич няма абсолютно никакви проблеми преди гостуването на стадио Олимпико. Хърватския специалист отново ще заложи на офанзивна схема на игра с трима в атака. Лидер на нападението на Дженоа ще бъде Леонардо Паволети, а Джовани Симеоне ще остане резерва.

Лацио играе много стабилно у дома и ще търси да затвърди добрата си форма. Дженоа пък е доста колеблив далеч от своя Луиджи Ферарис и трудно ще си тръгне с нещо от гостуването си в Рим.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио @ 1.62 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации