7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЛАЦИО – КАЛЯРИ, СЕРИЯ А – 10 КРЪГ, 26 ОКТ 2016

В сряда вечер 26 октомври 2016 от 21:45ч. на „Стадио Олимпико” Лацио посреща Каляри в двубой от 10 – ия кръг на италианската Серия А. Съперниците се разделят от само две точки във временното подреждане, като домакините са на 6 – то място с 15 спечелени точки, а гостуващият отбор е с 13 пункта на 10 – то място. Един евентуален успех в полза на „римските орли” ще ги затвърди близо до челниците в класирането и те едва ли ще изпуснат този шанс. Още повече че Лацио обича да се изправя срещу този съперник, домакините имат четири поредни победи над  Каляри в последните им четири директни сблъсъка и сега се готвят за пети такъв. Гостите не са печелили на този стадион от седем години, което още повече потвърждава, че те играят слабо срещу Лацио.  Коефициентът за победа на домакините е 1,50, за равенство може да заложим при 4,33, а победа на Каляри се приема на коефициент от 6,00.

ЛАЦИО загуби само един път в последните си седем срещи в калчото, като тима на Симоне Индзаги навлезе в поредица от четири мача без загуба. Въпреки на пръв поглед добрата форма на отбора, играта им не бе сред най – добрите в последните два кръга, където римските орли извъртяха две равенства – срещу Болоня 1:1 и срещу Торино 2:2. Защитникът Стефан Раду е наказан за този мач, а с различни травми са други двама бранители като Стефан де Врай и Бастош. Контузии лекуват и халфовете Лукас Билия и Сергей Милинсович.

КАЛЯРИ направи един зрелищен двубой срещу Фиорентина през уикенда, но в крайна сметка отстъпи с 3:5 у дома. Като това поражение сложи край на серията от три поредни успеха за тима в италианското калчо. Гостите ще бъдат съсредоточени предимно в защита, като ще търсят своите шансове на контраатака. И в този мач ще се разчита най – вече на класата на Марко Бориело, като за негов партньор ще избира измежду Давиде ди Дженаро и Марко Сау. Поради контузии извън сметките на наставника Масимо Растели остават халфовете Артур Йонита и Педро Жоао, както и нападателя Диего Фариас.

ЛАЦИО показа в досегашните си срещи, че се справя без проблеми срещу подобни съперници, а гостите от Каляри макар и да показват стабилност едва ли ще имат много шансове за успех, а като прибавим и факта че римските орли са един от най – неприятните им съперници в Серия А, то победата за домакините е гарантирана.

Прогноза : 1 @ 1,50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации