11.2 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Киево Прогноза (21.01.2018)

Отборите на Лацио и Киево се изправят един срещу друг в мач от 21-вия кръг на италианската Серия „А“. Двубоят е на 21 януари, събота, от 16:00 часа на „Стадио Олимпико“.

Домакините са на четвърто място във временното класиране с актив от 40 точки след 19 изиграни мача като имат среща по-малко от намиращите се пред тях отбори. „Орлите“ изостават с две точки от третия Интер и при успех над Киево в това си домакинство ще изместят „нерадзурите“. В последния си мач Лацио спечели с 5:2 като гост на СПАЛ, с което записа втори успех в предходните си три срещи. В последното си домакинство момчетата на Симоне Индзаги разбиха Кротоне с 4:0 и със сигурност са настроени за нов категоричен успех.

Тимът на Киево заема 13-о място в Серия „А“ с актив от 22 точки, с две по-малко от дванадесетия Болоня. „Летящите магаренца“ се намират в лоша форма, която стартира с поражение от Верона в Купата на Италия в края на ноември. След това те не успяха да спечелят нито един от следващите си шест мача в шампионата. В миналия кръг Киево взе само точка от домакинството си на Удинезе след реми 1:1, но все пак сложи край на серията си от три поредни поражения. При предходната си визита те загубиха с 0:1 от Беневенто, което бе голяма изненада.

Лацио реализира 15 гола в последните си пет срещи на собствен терен. „Орлите“ играят много силно у дома в Серия „А“ и според мен ще спечелят предстоящия двубой с поне два гола разлика.

Прогноза: Първо полувреме Лацио

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации