11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Рома, На живо

Лацио – Рома
11 ноември 2012 16:00
Гледай на живо в Efbet

Днес всички погледи са насочени към Серия А, където ще се изиграе едно от най-заплетените дербита в Рим. Градските съперници Лацио и Рома излизат един срещу друг, а всеки фен на калчото знае какво могат да предложат тези два отбора – едно истинско зрелище.

Лацио се намират на пета позиция преди този кръг, а съперника им днес е само на две точки зад тях на шесто място. Владимир Петкович има за цел да класира отбора задължително на едно от Топ 5 местата и до скоро бяха в доста добра позиция, но се сринаха след няколко поредни неуспеха. След победата им над Милан в края на октомври месец, римските орли имат победи само в Лига Европа, а в Серия А загубиха първо от Фиорентина с 2-0, направиха равенство като домакини с Торино и в последния кръг Катания ги разпиля с 4-0. Такъв резултат без дори да отбележат гол е рядко срещан, и явно кризата в отбора се засилва. Още два, три такива срещи и бързо могат да сдадат битката за Топ 5. Едва в шест мача успяха да излезнат като победители, едно равенство и четири и загуби. Имат изявени точно двама играчи, и те бързо биват „обгрижвани“ от двама, трима футболиста, с което до голяма степен спират играта на Лацио.

Рома както казахме са само на едно място по-ниско от Лацио. Бяха далеч по назад във временното класиране, но бързо започнаха да се изкачват в таблицата. Имаха тежки мачове и до голяма степен сега програмата им ще е по лека, като така ще имат възможността лесно да задминат както Лацио, така и да се доберат до трето или четвърто място в Серия А. Отбора на Земан срещна за малко повече от месец Ювентус, Парма, Удинезе, Дженоа, Палермо и Аталанта. Измъкнаха от тези шест мача три победи, като паднаха доста голове. Рома имат страхотни нападатели в отбора си, но лошото при тях е, че колкото повече вкарват, толкова повече им вкарват и на тях. Не се пазят, играта им отзад е под всякаква критика и успеят ли да овлядеят това поле, няма да имат равни в Серия  А. Основните голмайстори на тима са на линия за дербито с Лацио: триото Тоти – Освалдо – Ламела, което означава, че няма как да се размине този мач с 1, 2 гола.

Лацио печелят последните две римски срещи, като едната тук и една на гости на Рома. Тези мачове винаги се радват на огромен интерес и отборите се раздават до край. Не мога да определя кой ще надделее в този сблъсък, но съм сигурен, че головете ще са доста. В последните осем мача между Рома и Лацио само два са завършили с под 2,5 гола. Показателен е и коефициента за над 2,5 гола, който е само 1,36, нещо рядко срещано дори и при подобни мачове. Ставките пък за 1-х-2 са почти изравнени, което ни подсказва, че трябва да гледаме този мач!

Прогноза Лацио – Рома: Над 3/3,5 гола при 1,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации