13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Ювентус (15 април 2013 21:45)

Лацио

Лацио – Ювентус

Серия А, Италия
15 април 2013 21:45 часа
Гледай на живо, онлайн футбол
Ювентус

Лацио и Ювентус излизат в голямото дерби на 32-ия кръг в Серия А.

Лацио загубиха до голяма степен шансовете си за влизане в Шампионска лига догодина, но пък и силите им както видяхме не позволяват да играят на такава сцена като Шампионска лига. Отбора загуби позорно с 2-0 първия си мач срещу Фенербахче, а преди няколко дена направиха равенство тук на „Олимпико“ и бяха изхвърлени от Лига Европа без да окажат каквато и да била съпротива. Имат доста лиспващи играчи, но за отбор от ранга на Лацио, това не бива да оказва влияние. Като домакини се представят в рамките на почти безпогрешното, със само три грешни стъпки до момента. В последните няколко кръга обаче изпаднаха в някаква криза и през тях минаха както отборите на Милан и Фиорентина, така и Торино се измъкна без сериозно да пострада.

Ювентус пристигат в Рим с високо вдигната глава и комфортен аванс от почти 10 точки от втори във временното класиране. Имат още няколко кръга и освен този мач срещу Лацио, единствено по труден ми се струва предстоящия срещу Милан. Антонио Конте подобно на Лацио не пожънаха успех и бяха отстранени от четвъртфиналите на Шампионска лига, където срещнаха не кой да е, а самия Байерн Мюнхен, който не се поколеба и за миг. Като цяло нямат кадрови проблеми и можем да кажем, че с право Ювентус са определени за фаворити в това дерби.

Срещата ще можете да гледате пряко в сайта на Efbet само след регистрация! Двубоя започва от 21:45 часа на 15 април 2013 година.

Прогноза Лацио – Ювентус: Гол/Гол при 1,85 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации