19.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Леванте – Еспаньол, прогноза

Леванте ще се стреми да запази надеждите си за оцеляване в Ла Лига живи с победа над Еспаньол в петък вечер.

Леванте е домакин на Еспаньол в мач от 33-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят е в петък, 15 април, от 21:30 часа на стадион „Суидад де Валенсия“.

Домакините са на последна позиция във временното класиране с актив от 25 точки, с пет по-малко от 17-ия Гранада. След победата с 1:0 над Валенсия в местното дерби, Леванте претърпя загуба като гост на Депортиво Ла Коруня с 1:2, а след това направи 0:0 у дома срещу Спортинг Хихон. За да направи нещата още по-лоши за феновете, воденият от Руби тим загуби при визитата си на Бетис с 0:1 в миналия кръг и само успех в предстоящия мач ще ги върне в битката за оставане в елита. Италиански нападател Джузепе Роси играе под очакванията, откакто се присъедини към клуба през януари, но бившият ас се очаква да намери своята форма и да поведе „лос левантинос“ към спасението. Дали това ще се случи в предстоящия мач може само да гадаем, но определено италианският стрелец и Деверсон ще бъдат заплаха за отбраната на гостите.

Въпреки, че поведе в резултата в събота срещу Атлетико Мадрид, Еспаньол в крайна сметка претърпя загуба у дома с 1:3 от един от претендентите за титлата. „Лос перкитос“ са на осем точки пред зоната на изпадащите преди пътуването до Валенсия, което означава, че при успех в петък вечер може да си осигурят спокойствие в оставащите кръгове. Те обаче имат само една победа в последните 14 гостувания, което означава, че ще бъдат щастливи и ако си тръгнат с точка от Валенсия. В състава на Константин Галка се завръща Ернан Перес, след като пропусна ма с Атлетико Мадрид заради наказание. Защитникът Арбия обаче няма да вземе участие в мача, тъй като остава контузен и той е единствения отсъстващ в отбора на „каталунците“.

Двубоят в петък на стадион „Сиудад де Валенсия“ е от голямо значение както за Леванте, така и Еспаньол, и без съмнение, ни очаква оспорван сблъсък, когато двата отбора излязат на терена. Предвид важността на срещата и факта, че двата отбора не са сред най-резултатните в Примера, то очаквам да не видим повече от две отбелязани попадения.

Прогноза Леванте – Еспаньол: Под 2.5 гола @ 1,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации