7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Байер Леверкузен – Борусия Мюнхенгладбах (28 яну 2017)

В среща от 18-тия кръг на немската Бундеслига един срещу друг се изправят отборите на Байер Леверкузен и Борусия Мюнхенгладбах. Преди началото на този кръг домакините заемат осмо място във временното класиране, а гостуващия тим на Борусия Мюнхенгладбах е на 14-то място. Двубоя започва от 19:30 часа българско време и ще се предава пряко в Efbet.

Байер Леверкузен играе на приливи и отливи. Отбора няма проблеми както у дома, така и при гостуванията си, но това само при положение, че решат да играят. Записаха два мача без загуба, а в последния кръг от първенството се наложиха с 3-1 над Херта. Този сезон основната им цел е да се класират сред първите шест, а представянето им, с което успяха да завършат на трето място в миналия сезон е сякаш далечно минало.

„Аспирините“ на Роджер Шмидт ще се комплектоват срещу Борусия Мюнхенгладбах без услугите на контузените Александър Драгович и Дани Да Коста. За тяхна сметка обаче напълно възстновени са Ларс Бендер и Балараби, които ще видим в игра.

Борусия Мюнхенгладбах също е далеч от представянето им в през сезон 2015/2016, където финишираха точно след четвъртия Леверкузен.

Формата на отбора е кошмарна, като дори не успяха да победят намиращия се в дъното на таблицата Дармщад. С тази игра, дните на Дитер Хекинг едва ли ще са много и търпението на ръководството скоро може приключи.

Двата отбора играха в първата половина на първенството, в среща, в която Леверкузен отстъпиха с 2-1 като гости, но сега ситуацията е напълно различна, а Борусия Мюнхенгладбах е отбора с най-лоша статистика като гост този сезон, като изключим показателите на последния Дармщат.

Прогноза: 1 @ 1.85 коефициент

<< Гледай на живо всички срещи от Бундеслигата в Efbet >>

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации