9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – Берое, прогноза

Левски е домакин на Берое в най-интересния двубой от 27-ия кръг на „А“ група. Мачът е в събота, 2 април, от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“ и ще се играе без публика заради наказанието на „сините“. Двубоят е пряк сблъсък за второто място, като към момента столичани държат тази позиция, но гостите от Стара Загора имат амбиции за нови сребърни медали и през този сезон.

Домакините имат актив от 40 точки, с четири повече от намиращите се зад тях в класирането Славия и Берое. Левски няма загуба в последните си пет мача в първенството и ще опита да се върне на победния път, след като в миналия кръг направи 0:0 като гост на Славия. При последното си домакинство възпитаниците на Стойчо Стоев надиграха Пирин с 3:1, отбелязвайки за първи път три гола през този сезон.

В предстоящия мач Стойчо Стоев няма да може да разчита на Джъстин Менголо, а Сашо Александров е под въпрос за срещата с Берое. Джереми Де Ноойер все още се възстановява от контузия и също отпада за сблъсъка, но Мехди Бурабия и Георги Костадинов ще се завърнат в състава срещу старозагорци.

Берое стартира силно втория полусезон, след като победи Пирин с 3:1 в Стара Загора, но след това вкара само един гол и спечели три точки в следващите си четири срещи след равенства със Славия (0:0), Черно море (0:0) и Ботев Пловдив (1:1). В последния си мач „заралии“ отстъпиха с 0:2 на Лудогорец у дома и позволиха на Славия да ги измести от третата позиция. В интерес на истината воденият от Петър Хубчев тим изигра равностоен мач срещу шампионите като фрапантни пропуски на Исмаил Иса ги лишиха от поне точка в този мач. В дните преди гостуването на Левски клубът бе разтресен от скандали между фенове и ръководство, но много пъти тимът е доказвал, че сътресенията не им влияят и очаквам пределна мобилизация от тяхна страна в събота вечер.

Атанас Зехиров, Георги Динков и Игор Джоман не взеха участие в последните мачове на Берое заради контузии, но се очаква и тримата да са готови за двубоя на „Герена“. Четири дни след мача с Левски, Берое приема ЦСКА в първи полуфинал в турнира за Купата на България, но надали отборът ще пести сили, тъй като имат за цел и възможно най-добро класиране в шампионата.

През декември Берое надигра Левски с 1:0, но при визитата си в София този сезон отстъпи с 0:2. Старозагорци обаче знаят отлично как се печели на „Герена“, тъй като през ноември 2014 година си тръгнаха с трите точки след успех с 1:0 като тогава двубоят отново бе без публика. Очаквам по-дефанзивен подход от гостите, които ще имат и едно на ум за предстоящия двубой с ЦСКА в сряда, така че прогнозирам четвърти пореден ъндър между двата тима.

Прогноза: Под 2.5 гола @ 1.55 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации