9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – Локомотив София

ЛевскиВ откриването на 12-тия кръг излизат Левски и Локомотив София. Мачът е с начален час 15:15 и ще бъде предаван пряко по ТВ7. И двата тима до тук не са особено убедителни и ще трябва да се доказват много на своите верни фенове.

Домакините стартираха ужасно сезона след доста сътресения в клуба, но вече можем да кажем че „сините” намериха себе си и от последните шест мача имат пет победи. Любопитно е че в споменатия брой последни срещи Левски са реализирали цели 16 попадения. В последния кръг отбора победи минимално като гост Славия с 0:1. Отбора на Левски заема 6-то място с 18 точки и е на само 7 пункта от лидера Лудогорец.

Гостите от Локомотив София започнаха също да навлизат в форма като от последните си пет двубоя имат цели три успеха, които са и единствените им до момента. Освен тях тима постигна и три хикса. В последния кръг „железничарите” победиха потъващия Нефтохимик Бургас като гости с 0:2. По-всичко личи че локомотивци се опитват да осигурят мястото си в елита от по-рано в сезона, а не както през миналата година да се спасяват в края.

Очакваме домакина да играе по-настъпателно и да преследва успеха през цялото време. Гостите от Локомотив ще разчитат предимно на статични положения и контра атаки.

ПРОГНОЗА: ПОБЕДА ЗА ДОМАКИНА ( С ХЕНДИКЪП -1.5)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации