7.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – Лудогорец на живо 06.09.2017

НА ЖИВО: Левски – Лудогорец в среща от Първа професионална лига! Проследи на живо дербито между двата отбора днес от 20:00 на стадион „Георги Аспарухов“. Пряко предаване на мача ще е налично в GongPlay.

Най-интересните възможности за залог на двубоя Левски – Лудогорец в Efbet са страхотни. Можете да се възполвате от 13,00 коефициент ако изберете опцията Левски да спечели и двете полувремена, или на 9,00 ако това направи Лудогорец. Интересна опция дава букмейкъра и за голове на двата отбора. Ако сте сигурен, че Левски просто ще вкара гол през първото полувреме, то можете да заложите на това в Efbet на 2,37 коефициент, а ако мислите, че това ще се случи през второто полувреме на 2,00 коефициент. За Лудогорец тези опции са съответно 2,10 за гол през първото полувреме и 1,80 през втората част.

Равносметката преди началото на мача: Левски изостава на пето място в класирането, а Лудогорец са втори. Разликата по-точки между двамата обаче е само 1 точка и при победа на един от двата отбора ще има сериозно разместване в Топ 5, където в момента лидер е ЦСКА-София.

Левски е в подем след като Делио Роси пое състава. „Сините“ имат три поредни победи в актива си, като успяха да запазят чиста мрежа във всеки един от тези мачове. Лудогорец също са с нов треньор в лицето на Херо, една бивша легенда ръководила успешно Левски, което ще направи срещата интересна за проследяване. Гледайте на живо Левски – Лудогорец от 20:00 часа българско време днес! Двата отбора ще играят пред пълни трибуни, нещо което вече близо година не се е случвало! Над 16 000 фена ще подкрепят любимият си отбор!

⇒ Разбери как да гледаш безплатно футбол онлайн от тук ⇐

Лудогорец успяха да се класират до групите на Лига Европа, но пък изпуснаха лидерската позиция с равенство срещу Пирин. Това равенство ще задължи Херо да се прибере най-малко с точката от София, но това едва ли ще е проблем за „орлите“. Проблемите в състава от Разград са единствено в защита, докато нападението продължава да е най-ефективното и ударно в България!

Левски още помнят последната визита на Лудогорец тук, когато „сините“ се оттеглиха с наведени глави след 3-1. Подобен развой е трудно постижим днес, след като силите са почти изравнени!

Гледайте на живо, МИНУТА ПО-МИНУТА

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации