7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски София – Славия, Първа Лига, събота – 03 декември

Левски и Славия излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 03.12.2016г. (събота) от 17:30 часа българско време на стадион Георги Аспарухов в София, а главен съдия на мача ще бъде Николай Йорданов.

Левски загуби гостуването си на Лудогорец с 2:1 в сряда вечер. Това бе втора поредна загуба за сините в шампионата, след поражението от Локомотив Пловдив преди седмица и остави момчетата на Елин Топузаков на 2-ро място на 9 точки от върха. Срещу Славия, Левски ще търси завръщане на пътя на успеха и приближаване до лидера в класирането – Лудогорец.

Големия проблем за сините продължава да е контузията на Георги Костадинов. В отсъствието на халфа в средата на терена без алтернатива са Роман Прохазка и Джереми Де Нойер. Пред тях в спор за титулярно място ще бъдат Божидар Краев и Мехди Бурабия. В атаката на сините отново ще видим Бабатунде Адениджи, който прекъсна головата си суша срещу Лудогорец. В защита голяма дилема пред Елин Топузаков е кой да партнира на Александър Александров в центъра. Причината е наказанието на Димитър Пиргов, който натрупа 5 жълти картона. Опциите пред треньора на Левски са Сърджан Лукин и Виктор Генев. Много малко вероятно е в центъра на защитата на сините да стартира Симон Сандберг.

Славия спечели с 3:2 като домакин на Ботев Пловдив. Успеха бе първи за белите в последните 5 кръга и изкачи отбора на 11-то място в класирането с актив от 17 точки. Въпреки това Славия остава близо до опасната зона и ще търси добро представяне срещу Левски.

Александър Бранеков продължава да лекува контузия и отпада за срещата. Борислав Балджийски се включи с гол от скамейката срещу Ботев и загатва за завръщане в стартовия състав. Стефан Велков също влезе като резерва срещу канарчетата и е много вероятно да заслужи доверието на Владимир Иванов срещу Левски. Младия треньор на Славия ще разчита в атака на бившите футболисти на сините – Валери Домовчийски и Николай Димитров.

Левски ще трябва да реагира след второто си поредно поражение в Първа Лига. Сините вече веднъж през сезона разгромиха Славия и ако не подценят двубоя с белите едва ли ще имат проблем да запишат убедителна победа на Герена.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Левски/Левски ПП/КР @ 1.83 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации