7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – Черно Море, Купа на България – 1/8-финал

Левски и Черно Море излизат един срещу друг в среща от 1/8-финалите в турнира за Купата на България. Двубоя ще се изиграе на 26.10.2016г. (сряда) от 19:00 часа българско време на стадион Георги Аспарухов, а главен съдия на мача ще бъде Волен Чинков.

Левски спечели през уикенда с 2:0 домакинството си на Берое. Преди тази среща обаче на Герена се разигра страхотна драма. Само един час преди началото на мача, оставка подаде треньора на сините – Люпко Петрович. Сърбина нападна ръководството и твърдо отказа да води Левски. Така начело на сините временно до края на сезона ще бъде Елин Топузаков, а негов помощник остава Асен Букарев. Първата задача пред младите специалисте е домакинство на Черно Море в турнира за купата на България.

Заради контузия в прасеца от групата на Левски отпада централния бранител – Александър Александров. Виктор Генев, който замести националния защитник срещу Берое, получи травма в областта на корема и е под въпрос за срещата. Така в центъра на защитата за партньор на Димитър Пиргов ще се избира между Сърджан Лукин и Симон Сандберг. Джереми де Нойер, който остана резерва срещу Берое пък ще се завърне сред титулярите. Шанс за изява в сряда вечер се надяват да получат играчи като Мехди Бурабия, Хеан Деса, Иван Чворович и Галин Иванов, които получават по-малко игрови минути от началото на сезона.

Черно Море спечели с 3:2 гостуването си на Ботев Пловдив през уикенда. Успеха бе 3-ти пореден за моряците в Първа Лига и ги изкачи на 4-то място в класирането с актив от 20 точки. Така треньора на Черно Море – Георги Иванов се завръща на Герена в добро настроение и с идеята да изненада бившия си отбор – Левски в турнира за Купата на България.

Моряците пристигат в София без никакви кадрови проблеми. След доброто си представяне през уикенда срещу Ботев – Иван Коконов ще получи титулярно място. На върха на атаката на Черно Море, Георги Иванов ще продължи да залага на Марек Кузма за сметка на Бакари.

Въпреки състресенията в последните дни и оставката на Люпко Петрович, Левски се намира в чудесна форма. Черно Море също загатва за добър потенциал, но гостуването на Герена изглежда трудно. Сините ще бъдат крайно мотивирани да грабнат успеха, а с оглед факта, че имат доста по-сериозни футболни аргументи смятаме, че ще го направят.

Прогноза: ПП/КР Левски/Левски @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации