13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Леганес – Бетис: прогноза и анализ (08 май 2017)

Леганес и Реал Бетис ще сложат край на 36-ия кръг на „Ла Лига“ с двубой помежду си. Мачът ще се играе на 8 май, понеделник, от 21:45 часа българско време.

Съставът на домакините все още не си е осигурил оставане в Примера Дивисион.  Леганес се намира на 17-то място с 30 точки и има аванс от три пункта пред 18-ия Спортинг Хихон. Ето защо този мач е много важен за тях и при успех ще дръпнат с цели шест точки над опасната зона. При последния си мач на собствен терен Леганес записа класическа победа срещу Лас Палмас. Те спечелиха три от последните си шест срещи у дома. Миналият уикенд обаче тимът отстъпи на Ейбар с 0:2 като гост и ще трябва да се връща на победния път.

Гостите от Бетис заемат 16-то място с 37 спечелени точки и няма за какво да играят до края на сезона. В последните срещи „зелено-белите“ загубиха концентрация и отстъпиха на Депортив Алавес с 1:4 и Атлетик Билбао с 1:2. След добрите мачове срещу Ейбар и Селта през април, спечелени съответно с 2:0 и 1:0, тимът на Бетис просто доиграва сезона.

Възпитаниците на Виктор Санчес спечелиха с 2:0 първия мач, но сега фаворит за победата е Леганес. В единствения мач в Мадрид домакините записаха успех с 1:0 и очаквам сега отново да се поздравят с трите точки и да се чувстват по-спокойни за мястото си в Примера.

Прогноза: 1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации