10.5 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Легия Варшава отново ще победи Дъндолк

Полският шампион Легия Варшава посреща ирландския Дъндолк в среща реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионска лига. Двбуоят ще започне в 21:45ч. във вторник 23 август и ще се проведе на стадион „Пепси арена“ във Варшава. Поляците са с единия крак в така мечтаните групи на Шампионска лига след победа с 2:0 в първата среща на ирландска земя. В този мач Дъндолк издържа само едно едно полувреме и след това даде напълно инициативата на своя съперник. Първо в 56-та минута Неманя Николич успя да открие резултата от дузпа, ирландците не направиха нищо, за да променят негативния изход, а в последните минути с точен удар на Александър Прийович поляците вкараха втори гол и получиха голямо преимущество преди реванша във Варшава. Световните букмейкъри определят Легия за абсолютния фаворит с коефициент за техен успех от 1,40, равенството е 5,00, а варианта гостите от Ирландия да поднесат изненадата и да спечелят се оценява на коефициент от 9,00.

Представянето на полския шампион не е от най – впечатляващите до момента. Тимът  има само една победа в последните си шест срещи и е на 11-то място във вътрешното първенство на Полша. Но представянето им до момента в турнира е коренно различно, като всички погледи са насочени именно към класирането в групите на турнира. Дъндолк, все още е лидер във Висшата дивизия на Ирландия, но имат четири загуби в последните си пет срещи, което говори за явна умора от натрупаните срещи до момента. Ирландците вече си гарантираха място в групите на Лига Европа, като това е един безценен успех за целия отбор.

Легия Варшава  е много по-силен и много по – солиден отбор от Дъндолк, а сравнявайки и опитността на двата съперника в Европа е много трудно да си представим, че ирландците имат някакъв шанс да обърнат нещата в своя полза. Така че тук спокойно може да заложим за лесна победа на Легия Варшава.

ПРОГНОЗА Легия Варшава – Дъндолк: Легия Варшава @ 1,40 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации