9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лестър – Брюж, Шампионска Лига, вторник – 22 ноември

Лестър и Брюж излизат един срещу друг в среща от група G на Шампионска Лига. Двубоя ще се изиграе на 22.11.2016г. (вторник) от 21:45 часа българско време на Кинг Пауър Стейдиъм , а главен съдия на мача ще бъде Руди Букет от Франция.

ЛестърЛестър загуби с 2:1 гостуването си на Уотфорд през уикенда. Така лисиците остават на 14-то място в класирането на Висшата Лига и се намират доста далеч от шампионската си форма от миналия сезон. В Шампионската Лига обаче лисиците се представят фантастично и още след тази среща могат да си осигурят класиране във фазата на елиминациите. Целта пред момчетата на Клаудио Раниери е 1-то място в групата, а то минава през успех над Брюж.

Каспър Шмайхел, Нампалис Менди и Бен Чилуел пропускат срещата заради контузии. Леки проблеми имат и Ислам Слимани и Матю Джеймс, които обаче едва ли ще им попречат да вземат участие в мача. В отсъствието на титуляра Каспър Шмайхел на вратата ще бъде Рон-Робърт Цилер. В средата на терена като партньор на Дани Дринкуотър се очаква да стартира Анди Кинг. Ахмед Муса пък ще действа по лявото крило на атаката на Лестър. В предни позиции, Клаудио Раниери ще се довери на титулярната двойка от миналия сезон – Шинджи Оказаки – Джейми Варди.

2282Брюж спечели гостуването си на Сент Труиден с 1:0 през уикенда. Така синьо-черните продължават изкачването си в белгийското първенство и след лошия старт на сезона вече се намират на 4-то място в класирането. В Шампионската Лига обаче Брюж се представя е много слабо и отбора не е спечелил нито една точка в 4-те си мача от груповата фаза на турнира.

Рууд Вормен натрупа жълти картони в евротурнирите и ще пропусне гостуването на Лестър. Лиор Рафаелов и Абдулайе Диаби пък са под въпрос за срещата заради леки травми. Мишел Прюдом ще заложи на дефанзивна постройка на игра, като единствения нападател в схемата на Брюж ще бъде Йеле Восен.

Мачовете на Лестър в Шампионската Лига не са от най-резултатните. Като добавим и факта, че гостите от Брюж предимно ще се бранят, не очакваме много попадения на Кинг Пауър Стейдиъм във вторник вечер.

вземи си бонуса още сегаЛестър – Брюж: Под 2.5 гола@ 2.05 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации