20.1 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Лестър срещу Ливърпул, Купа на Лигата, вторник 19 сеп 2017

Лестър и Ливърпул излизат в мач от турнира за Купата на Лигата. Двубоя е във вторник вечер, от 21:45 часа българско време. Интересното е, че двата отбора ще се срещнат пак през уикенда, когато ще спорят в мач от шестия кръг на Премиершип.

Именно поради тази причина, Крейг Шекспир ще направи доста промени в състава си преди да приеме повторно Ливърпул в събота. Джейми Варди получи контузия през уикенда и няма да се рискува с участието му, а заедно с него аут остават защитника Кристиан Фукс и Мати Джеймс.

Ливърпул от друга страна ще може да се радва на възстановения Дани Ингс. Англичанина бе аут близо 12 месеца, а този мач от Купата на Лигата е страхотна възможност за Клоп да изпробва състоянието му на терена. Садио Мане продължава да изтърпява своето наказание от три мача, а заедно с него аут са трайно контузените Адам Лалана, защитника Натаниел Клайн и резервния вратар Адам Богдан.

Юрген Клоп няма да заложи на оптимален състав, и ще запази някой от основните си играчи за предстоящото гостуване тук и в събота!

Прогноза: Гол/Гол

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации