9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лестър – Ливърпул (27 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Лестър и Ливърпул излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 27.02.2017г. (понеделник) от 22:00 часа българско време на Кинг Пауър Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Лий Мейсън.

Лестър загуби в последния кръг на Висшата Лига от Суонзи с 0:2. Поражението бе 5-то поредно за лисиците в първенството и ги прати на 17-то място в класирането с актив от 21 точки. Последва отпадане от Милуол във ФА Къп и загуба от Севиля в първия 1/8-финал в Шампионската Лига с 2:1, което доведе и до уволнението на Клаудио Раниери. В мача с Ливърпул, Лестър ще бъде воден от помощниците Крейг Шекспир и Майк Стоуъл, като се чака назначаването на нов мениджър.

Ислам Слимани и Леонардо Улоа имат леки травми и са под въпрос за мача. Вместо разочаровалия срещу Севиля – Ахмед Муса по лявото крило на атаката на лисиците се очаква да стартира Демарай Грей. Въпреки, че Лестър няма да бъде воден от Клаудио Раниери, в състава на миналогодишните шампиони не се предвиждат много промени.

Ливърпул прекъсна лошата серия във Висшата Лига с успех над Тотнъм с 2:0 преди 2 седмици. Така мърсисайдци се върнаха в борбата за Топ 4 и заемат 5-то място с актив от 49 точки. Юрген Клоп дори имаше на разположение десетина дни, в които да поработи с играчите си в Испания и отбора му следва да бъде готов за силен край на сезона.

Даниел Стъридж е с вирусно заболяване и едва ли ще го видим на Кинг Пауър. Деян Ловрен пък е под въпрос за мача заради проблеми с коляното. Ако хърватския бранител не бъде възстановен, Юрген Клоп ще избира между Лукас Лейва и Рагнар Клаван за партньор в центъра на защитата на Жоел Матип. Трайно контузени в лагера на Ливърпул са Марко Груич, Дани Ингс и Овие Еджария. На върха на атаката, Юрген Клоп отново ще заложи на Роберто Фирмино, а Дивок Ориги ще чака шанс от пейката.

Лестър инкасира 7 загуби в последните си 9 мача във всички турнири. Въпреки уволнението на Клаудио Раниери, лисиците трудно ще излязат от кризата точно сега. Ливърпул трябва да е презаредил батериите по време на лагера в Ла Манга и да вземе трите точки с убедителна игра на Кинг Пауър в понеделник вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ливърпул @ 1.65 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации