10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лестър – Манчестър Юнайтед (05 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Лестър и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 05.02.2017г. (неделя) от 18:00 часа българско време на Кинг Пауър Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Антъни Тейлър.

Лестър допусна поражение при гостуването си на Бърнли с 1:0 в средата на седмицата. Това бе 3-та поредна загуба за лисиците във Висшата Лига. Шампионите от миналата година изглежда ще участват в битката за оцеляване, след като имат само 21 точки и се намират на 16-то място в класирането. В дербито с Манчестър Юнайтед, момчетата на Клаудио Раниери ще опитат да излязат от кризата.

Даниел Амарти продължава участието си с родината си Гана в  Купата на Африканските нации и отпада за мача. Ислам Слимани пък се завърна от турнира с лека травма и е под въпрос за мача. Леонардо Улоа, който не можа да си уреди трансфер поднови тренировки, но също има лека контузия. Клаудио Раниери трябва да предприеме някои промени в състава си, тъй като позицията на Лестър в класирането става все по-застрашителна.

Манчестър Юнайтед не успя да спечели срещу Хъл през седмицата и стигна само до равенство 0:0 на своя Олд Трафорд. Това бе трето поредно реми на червените дяволи във Висшата Лига, което ги оставя на 6-то място в класирането с актив от 42 точки. Битката за Топ 4 ще бъде много тежка, с оглед на което победата за момчетата на Жозе Моуриньо при гостуването на Лестър изглежда жизненоважна.

Фил Джоунс е единствения, който има лека травма в лагера на Манчестър Юнайтед. Така ако централния бранител не бъде възстановен навреме за мача, на Кинг Пауър ще стартира Ерик Байли. Антони Марсиал, който изгледа от скамейката равенството с Хъл Сити, отново няма да получи доверието на Жозе Моуриньо. Шанс по лявото крило на атаката на Манчестър Юнайтед се очаква да получи Джеси Лингард.

Лестър се намира в много лоша форма и трудно ще успее да се противопостави на своя съперник. След равенството с Хъл, Манчестър Юнайтед ще бъде крайно амбициран да вземе трите точки на Кинг Пауър и едва ли ще срещне особени трудности.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Юнайтед @ 1.65 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации