5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ливърпул – Арсенал (04 март 2017) прогноза, Висша Лига

Ливърпул и Арсенал излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.03.2017г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Анфийлд Роуд, а главен съдия на мача ще бъде Робърт Мадли.

Ливърпул загуби с 3:1 гостуването си на Лестър в понеделник вечер. Така червените продължават трагичното си представяне след Нова Година и вече заемат 5-то място с актив от 49 точки. След като бяха в борбата за титлата около Коледа сега момчетата на Юрген Клоп ще трябва да направят силен завършек на сезона за да се надяват на място в Топ 4.

Важни футболисти, като капитана Джордън Хендерсън и Деян Ловрен са под сериозна въпросителна за дербито с Арсенал. Най-вероятно техните места в стартовия състав ще заемат съответно Емре Джан и Рагнар Клаван. Овие Еджария и Дани Ингс са трайно контузени в състава на Ливърпул. Въпреки слабата форма на Ливърпул в последно време, Юрген Клоп няма особени варианти за промени. Роберто Фирмино отново ще води атаката на мърсисайдци, а Даниел Стъридж и Дивок Ориги ще останат резерви.

Арсенал вече 2 седмици не е играл мач във Висшата Лига. Въпреки този факт, артилеристите запазват 4-тото си място в класирането с актив от 50 точки. Именно попадане в Топ 4 ще е целта пред Арсен Венгер и компания до края на сезона.

Санти Касорла, Яя Саного, Аарън Рамзи и Мохамед Елнени отпадат заради травми. Лоран Кошчелни също има здравословен проблем, но най-вероятно ще стартира като титуляр на Анфийлд. Дани Уелбек изглежда все по-близо до обичайната си форма след дълго лечени на контузия, но ще остане резерва. Гранит Джака се очаква да запише първо участие във Висшата Лига от повече от месец насам след като изтърпя наказание от 4 мача.

Дербито между Ливърпул и Арсенал изглежда ключова в битката за Топ 4. Двата отбора бележат много голове, но имат сериозни трудности в защита. С оглед на това голово зрелище на Анфийлд изглежда много вероятно.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Над 2.5 гола @ 1.73 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации